Άγριος βασανισμός σκύλου: Τον βρήκαν κρεμασμένο και ακρωτηριασμένο σε δέντρο – Σκληρή εικόνα

άγριος-βασανισμός-σκύλου-τον-βρήκαν-κ-1336941

Ένας κάτοικος της Ζαγοράς που πήγε στο δάσος για να κόψει ξύλα, βρέθηκε μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Σε ένα δέντρο κάποιοι είχαν κρεμάσει ένα άσπρο σκυλάκι με καφέ αυτιά. Το σκυλί ήταν άγρια βασανισμένο, ακρωτηριασμένο και ο άνθρωπος μόλις που πρόλαβε να κόψει το σχοινί και να βγάλει τη θηλιά.

Τα πίσω πόδια του που κρεμόντουσαν αλλά και τα γεννητικά του όργανα είχαν κατασπαραχτεί από κάποιο άγριο ζώο. Το σκυλάκι σφάδαζε από τους πόνους και μόλις λύθηκε άρχισε να τρέχει μέσα στο δάσος παρά την άθλια σωματική κατάσταση που βρισκόταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας που εντόπισε και ελευθέρωσε το σκυλί, το γνώριζε όσο και τον ιδιοκτήτη του. Όμως δεν προχώρησε σε καταγγελία καθώς όπως υποστήριξε όσες φορές απευθυνόταν στην αστυνομία για αδικήματα σε βάρος ζώων εκείνη δεν ανταποκρινόταν.

Σκληρή ανάρτηση

Η Έρη Ζιάκα πρόεδρος της μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Φιλόζωοι Ανατολικού Πηλίου», γνωστοποίησε το περιστατικό με τη σκληρή ανάρτηση που έκανε στο facebook: «Δεν πίστευα ότι συμβαίνει έξω από την πόρτα μου αλλά να… Έχω δώσει τη ζωή μου και τι…??? Δεν έχω λόγια πια…Δεν ξέρω αν πρέπει να ουρλιάξω να κλάψω η να καταραστω… Ένα ξέρω θα σε βρω ….Έτσι θέλετε να κάνετε διάσημο τον τόπο σας;;; Έτσι θα γίνει…Παρακαλώ μια κοινοποίηση…»

in.gr

One thought on “Άγριος βασανισμός σκύλου: Τον βρήκαν κρεμασμένο και ακρωτηριασμένο σε δέντρο – Σκληρή εικόνα

  1. Το κράτος είναι αποκλειστικά υπεύθυνο που τέτοιοι ψυχοπαθείς κυκλοφορούν ελεύθεροι και ντροπιαζουν την ανθρώπινη φύση και τον τόπο μας και ο δεητζης που έσφαξε τον σκύλο μια χαρά στην δουλειά του είναι πάρα τις μεγαλοσχημες δηλώσεις του κυρίου Χατζηδάκη όλος ο κόσμος γελάει μαζί τους ψεύτες και υποκριτές ηθικοί αυτουργοί της βαρβαρότητας ανίκανοι και δειλοί να δώσουν ένα τέρμα ίδιοι με τα τέρατα που συγκαλυπτον ουςτ παλιό ξεφτίλες δώστε ένα τέρμα πια δεν αντέχουμε άλλο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook