Άγριο ξύλο και μαχαιρώματα μεταξύ τουριστών σε ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα | Video

άγριο-ξύλο-και-μαχαιρώματα-μεταξύ-του-916088

Σε επταήμερη κράτηση είναι οι 10 συλληφθέντες για τον καυγά και τα μαχαιρώματα στην Αγία Νάπα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν την Παρασκευή στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε το διάταγμα.

Το περιστατικό έγινε σε ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας όταν περίπου 20 άτομα από το Κουβέιτ και τη Βρετανία ήρθαν στα χέρια, μπροστά από την πισίνα. Το περιστατικό είδαν 250 θαμώνες που εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν στο σημείο. Ένα άτομο που πήρε μέρος στη συμπλοκή, έβγαλε μαχαίρι. Στον καυγά συμμετείχαν και φρουροί ασφαλείας του ξενοδοχείου που προσπαθούσαν να σταματήσουν τους εμπλεκόμενους.

Η Αστυνομία μετά τη διερεύνηση του περιστατικού καθώς και από μαρτυρίες που πήρε, πέρασε χειροπέδες σε δέκα άτομα από το Κουβέιτ για την υπόθεση που αφορά σε συμπλοκή με ομάδα Βρετανών και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν να τραυματιστούν δύο Βρετανοί, οι οποίοι διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έφεραν θλαστικά τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός τους και κρατήθηκαν για νοσηλεία. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν και άτομα από το Κουβέϊτ που συμμετείχαν στη συμπλοκή, οι οποίοι έφεραν μικροεκδορές και μώλωπες και αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, πήραν εξιτήριο.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το βίαιο επεισόδιο διαδραματίστηκε στο ίδιο ξενοδοχείο, στο οποίο είχε καταγγελθεί η υπόθεση «ομαδικού βιασμού» από 19χρονη Βρετανίδα τουρίστρια.

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook