Άγριο μπούλινγκ σε σχολείο – «Με έβριζαν και με βάραγαν»

άγριο-μπούλινγκ-σε-σχολείο-με-έβριζ-1372055

Ακόμα ένα σοβαρό περιστατικό μπούλινγκ σε σχολείο έλαβε χώρα, αυτή τη φορά στα Κάτω Πατήσια.

Θύμα έπεσε ένας μαθητής της Β’ Γυμνασίου, ο οποίος μίλησε στο Star για όσα βίωσε: «Μου είχαν ρίξει ένα βιβλίο στο κεφάλι και το είδε μια καθηγήτριά μου και μου είπε να το πω στον διευθυντή.

Όταν μετά ανέβηκα πάλι στην τάξη και τους είπα ότι τους ήθελαν στο γραφείο κάτω, με έβριζαν και άρχισαν και με βάραγαν. Χτύπησαν και ένα άλλο κορίτσι μέσα στην τάξη», είπε το παιδί.

Την οργή της για το περιστατικό εξέφρασε και η μητέρα του μαθητή: «Τον έβριζαν χωρίς λόγο, του ευχήθηκαν να πάει στον τάφο. Ήταν μπροστά καθηγητής, ο υποδιευθυντής καθόταν επίσης με σταυρωμένα τα χέρια και όταν το παιδί σήκωσε το χέρι του για να προστατευτεί, τότε ο καθηγητής είπε δεν χρησιμοποιούμε βία», αναφέρει η ίδια..

Επίσης, ένας συμμαθητής τους, που μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει, καταγγέλλει ότι δέχθηκε κι αυτός χτυπήματα. «Είχε βάλει ένα στυλό στο χέρι του σαν σιδηρογροθιά και μου το τράβηξε στο κεφάλι», δήλωσε ο ίδιος.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος μαθητής δέχεται επίθεση από συμμαθητές του. «Πήγαν και του κατέβασαν το παντελόνι, αυτό δεν είναι πλάκα, είναι πολύ σοβαρό» καταγγέλλει μία μαθήτρια, θύμα μπούλινγκ και η ίδια, αφού ανέφερε ότι τη χαστούκισε χωρίς λόγο ένας συμμαθητής της.

«Δεν είναι ένα συνηθισμένο περιστατικό. Θα συνεδριάσει το συμβούλιο των εκπαιδευτικών του σχολείου για να αποφασίσουμε τι θα γίνει με τους μαθητές που εμπλέκονται» απάντησε το σχολείο σε ερώτηση του τηλεοπτικού σταθμού για το συμβάν.

Οι γονείς του μαθητή δηλώνουν αποφασισμένοι να κινηθούν νομικά κατά παντός υπευθύνου.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook