Άγριο επεισόδιο σε κλαμπ με τη συμμετοχή γνωστού τράπερ

Άγριο επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε ένα από τα πιο γνωστά κλαμπ της Πάτρας, με τη συμμετοχή γνωστού τράπερ.

Οι ζημιές από την συμπλοκή ήταν εκτεταμένες. Σύμφωνα με το tempo24.news, ήταν τόσο μεγάλη και σοβαρή η συμπλοκή, που χρειάστηκε η συνδρομή ισχυρής αστυνομιής δύναμης που έφτασε στο σημείο, για να μπορέσει να ελεγχθεί η κατάσταση.

Η συμπλοκή είχε αρκετά άτομα (πάνω από 40 η κάθε ομάδα) και τα πράγματα είναι σίγουρο ότι θα γίνονταν χειρότερα αν δεν υπήρχε παρέμβαση από την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, υπάρχουν μαρτυρίες που αναφέρουν ότι η παρέα του γνωστού τράπερ Toquel που εμφανιζόταν στο κλαμπ, συνεπλάκη με θαμώνες του μαγαζιού.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι κάποιος έβγαλε και προέταξε αιχμηρό αντικείμενο, ενώ οι εμπλεκόμενοι πιάστηκαν στα χέρια, τραυματίζοντας ο ένας τον άλλον.

Όπως φαίνεται και σε φωτογραφία που κυκλοφορεί στο instagram και αποκαλύπτει το tempo24.news, το σημείο της επίθεσης γέμισε με αίματα και σπασμένα ποτήρια.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΙσχυροί άνεμοι και σήμερα στα Χανιά – Καιρός που θυμίζει καλοκαίρι στην Κρήτη
Επόμενο άρθροΤαμείο Ανάκαμψης: Τον Δεκέμβριο οι πρώτες εκταμιεύσεις για επενδύσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ