Άγριο επεισόδιο ανάμεσα με γιατρό και αστυνομικό εκτός υπηρεσίας σε νοσοκομείο της Κρήτης

άγριο-επεισόδιο-ανάμεσα-με-γιατρό-και-1229175

Απίστευτο επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυκτα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου.

Σύμφωνα με πληροφορίες προσήλθαν στο νοσοκομείο γιατρός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και αστυνομικός ο οποίος επίσης ήταν εκτός υπηρεσίας, οι οποίοι συνόδευαν άτομο νεαρής ηλικίας που είχε τραυματιστεί και απαιτούσαν να εισέλθουν όλοι στο Νοσοκομειο παρά την πρόβλεψη του πρωτοκόλλου για τον Covid 19 που επιτρέπει μόνο έναν σύνοδο.

Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, τα δυο πρόσωπα θέλησαν να επιβάλλουν την βούλησης τους προσπερνώντας τον κανονισμό κατά τον έλεγχο που υπάρχει στην είσοδο, με αποτέλεσμα να κληθεί περιπολικό  να παρέμβει αφού δημιουργήθηκε επεισόδιο δεδομένου ότι τα δυο πρόσωπα  είχαν εριστική συμπεριφορά και απαιτούσαν να παραβιαστεί ο κανονισμός!

Το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση της αστυνομίας ενώ στο νοσοκομείο έσπευσαν υπηρεσιακά στελέχη με θέσεις ευθύνης στο ίδρυμα προκειμένου να κατευνάσουν τα πνεύματα αφού υπήρξε ένταση και μεγάλη αναστάτωση στο προσωπικό που έγινε θεατής σε ένα θέατρο του παραλόγου, όπου εκείνοι που έχουν επιφορτιστεί με την ευθύνη να προασπίζουν το δημόσιο συμφέρον ήθελαν να επιβάλλουν τη βούλησης τους στην προσωπική τους υπόθεση αψηφώντας τους κανόνες ασφάλειας.

Μια ώρα αργότερα η αστυνομία παρέμεινε στο χώρο προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα και να σταματήσει η αντιπαράθεση.

Τα γεγονότα γεννούν εύλογα ερωτηματικά για την συμπεριφορά ανθρώπων που έχουν υπεύθυνες θέσεις και οφείλουν να τηρούν τους κανόνες ειδικά σε περίοδο πανδημίας.

Πηγή: anatolh.com

One thought on “Άγριο επεισόδιο ανάμεσα με γιατρό και αστυνομικό εκτός υπηρεσίας σε νοσοκομείο της Κρήτης

  1. Ψήφισε Κούλη, του δώσανε ένα όπλο του βάλανε μια στολή και του δώσανε εξουσία, και νομίζει ότι έγινε κάποιος.
    Επιβάλλει τον νόμο στους άλλους αλλά όχι στον εαυτό του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook