Άγριο bullying σε 13χρονο μαθητή – Ανέβασαν βίντεο στο TikTok με τον ξυλοδαρμό του

άγριο-bullying-σε-13χρονο-μαθητή-ανέβασαν-βίν-1291928

Σε μήνυση σε βάρος επτά μαθητών και της Διεύθυνσης Γυμνασίου του Αγρινίου, προχώρησε σήμερα μητέρα μαθητή που δέχθηκε επίθεση από συμμαθητές του πριν λίγες μέρες. Μια επίθεση μάλιστα που καταγράφηκε σε κινητά μαθητών και κυκλοφόρησε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό στις 11 Νοεμβρίου από τη μητέρα του μαθητή, που πήγε στο σχολείο και βρήκε τον 13χρονο γιο της χτυπημένο στο πρόσωπο και κλαμένο. Ρωτώντας τον, ενημερώθηκε πως εκείνη την ημέρα και την ώρα που σχολούσε, δέχθηκε την επίθεση συμμαθήτριας του που τον χτύπησε βίαια στο πρόσωπο, επανειλημμένα. Η επίθεση αυτή έγινε ενώπιον έξι ακόμη μαθητών που κατηγορούνται ότι την παρότρυναν και γελούσαν σε βάρος του μαθητή.

Αυτό μάλιστα φαίνεται και στο σχετικό video που αναρτήθηκε στο Ιnstagram και στο Tik Tok από την μαθήτρια. Η μαθήτρια φέρεται να έδρασε κατόπιν παρότρυνσης ενός μαθητή και στη συνέχεια όσοι παρακολουθούσαν την επίθεση, γελούσαν και χλεύαζαν τον 13χρονο, που κρατούσε προτεταμένο το χέρι του, σε μια προσπάθεια να αποκρούσει τα χτυπήματα, χωρίς όμως να απαντά σε αυτά.

Μηνύσεις για μπούλινγκ σε Γυμνάσιο του Αγρινίου- Το επίμαχο βίντεο που αναρτήθηκε στα social media

Στην μήνυση που υποβλήθηκε στις 12 Νοεμβρίου και κατατέθηκε συμπληρωματική χθες  26 Νοεμβρίου στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, από τον δικηγόρο της μητέρας, γνωστό δικηγόρο του Αγρινίου Παντελή Βαμβακά, περιγράφονται και άλλες επιθετικές συμπεριφορές συμμαθητών, ενώ ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στην στάση της Διεύθυνσης του σχολείου, που φέρεται μάλιστα να ζήτησε την απόσυρση της μήνυσης.

Ο δικηγόρος Παντελής Βαμβακάς για την υπόθεση bullying σε γυμνάσιο του Αγρινίου

Σύμφωνα πάντα με τη μητέρα, το παιδί της μέχρι και τις 23 του μηνός δεν πήγε στο σχολείο του μιας και βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και τελικά επέστρεψε στις 24 Νοεμβρίου όπου εντάχθηκε σε άλλο τμήμα.

Στη μήνυση ακόμη γίνεται αναφορά για συνεχόμενα κρούσματα σχολικού εκφοβισμού σε βάρος του παιδιού, επαναλαμβανόμενη σωματική και ψυχολογική βία, ενώ κατηγορείται η Διεύθυνση για παράλειψη στο να προχωρήσει στις απαιτούμενες ενέργειες για να αποσοβηθούν αυτές οι συμπεριφορές.

Πηγή: thebest.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook