Αγρίνιο: Προφυλακιστέος στην ψυχιατρική των φυλακών Κορυδαλλού ο 35χρονος μητροκτόνος

αγρίνιο-προφυλακιστέος-στην-ψυχιατρ-1329638

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου το μεσημέρι της Πέμπτης 2 Δεκεμβρίου, ο 35χρονος που σκότωσε τη μητέρα του τα ξημερώματα της Τρίτης 30 Νοεμβρίου στο Αγρίνιο.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του υποστήριξε ότι δεν θυμάται τίποτα από το περιστατικό ενώ η υπερασπιστική του γραμμή είναι ότι βρισκόταν σε πλήρη σύγχυση και δεν έχει τη δυνατότητα να καταλάβει τι έχει συμβεί και ότι η ψυχική του νόσος σε συνδυασμό με τη μη λήψη της φαρμακευτικής του αγωγής από τη στιγμή της πρόσφατης αποφυλάκισής του έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο για όσα συνέβησαν.

Με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα αποφασίστηκε ο 35χρονος μητροκτόνος να προφυλακιστεί στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού. Με λίγα λόγια, επιστρέφει εκεί από όπου αφέθηκε ελεύθερος πριν από μερικές ημέρες, όταν μετέβη στο Αγρίνιο και διέπραξε αυτό το ειδεχθές έγκλημα.

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για ληστεία που σημειώθηκε το 2012 στο Αγρίνιο και για βιασμό που έλαβε χώρα το 2013 στα Ιωάννινα, ενώ έχει εγκλειστεί τέσσερις φορές σε ψυχιατρικά ιδρύματα της χώρας.

Μάλιστα το 2015 και το 2017 η μητέρα του είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος του για ενδοοικογενειακή βία που φέρεται να ασκούσε πάνω της, αλλά και στην γιαγιά του.

Πηγή: karvasaras.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook