Άγριες Μέλισσες: Το αιματοβαμμένο φινάλε και το spoiler από τον Δούκα

άγριες-μέλισσες-το-αιματοβαμμένο-φιν-1218654

Ο δεύτερος κύκλος της επιτυχημένης σειράς εποχής του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» πλησιάζει στο φινάλε. Ο Λεωνίδας Κακούρης, ο οποίος ενσαρκώνει τον Δούκα Σεβαστό, έκανε ένα spoiler για το τέλος, προϊδεάζοντας τους τηλεθεατές για αρκετούς θανάτους. Όπως είπε χαρακτηριστικά «τα τελευταία επεισόδια θα βαφτούν «κόκκινα»».

Μιλώντας στο «Πρωινό», παρουσίασε το νέο βιβλίο της Μελίνας Τσαμπάνη «Άγριες Μέλισσες – Το πρώτο πέταγμα», εμπνευσμένο από την ομώνυμη σειρά. Το βιβλίο «ακολουθεί» τα πρώτα βήματα των ηρώων της σειράς από την ημέρα της γέννησης της Ελένης Σταμίρη.

Πώς δικαιολόγησε όμως ο ηθοποιός όσα κάνει ο ρόλος του; «Από τη στιγμή που έχει γίνει κάτι τέτοιο αρκετά νωρίς στη ζωή σου και επαναλαμβανόμενα, είναι ουσιαστικά η έσχατη λύση σου όταν βρίσκεσαι με την πλάτη στον τοίχο. Έτσι όπως είναι τώρα, γιατί δεν ξέρουμε πώς θα είναι μετά από αυτά που θα συμβούν τώρα και στο τέλος της σεζόν. Θα ήθελα κάποια στιγμή ο Δούκας να καταλάβει τα λάθη του. Μπαίνουμε σε μια περίοδο που πολλοί θα μπουν φυλακή, πολλοί θα βγουν από τη φυλακή. Θα βαφτεί με αίμα το φινάλε αυτού του κύκλου, όπως δείχνουν τα πράγματα, αλλά δεν έχω διαβάσει τα τελευταία 5-6 επεισόδια που είναι και η λύση, γιατί περιμένω να έρθουν και τα τελευταία 2 και να τα διαβάσω όλα μαζί».

Σε αντίθεση με την περασμένη χρονιά που το σίριαλ μεταδιδόταν έως και τον Ιούλιο φέτος θα μας αποχαιρετήσουν νωρίς εξαιτίας του Euro. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το φινάλε θα μεταδοθεί την Παρασκευή 4 Ιουνίου. Σύμφωνα με τη Reallife οι εξελίξεις μέχρι το τέλος της σεζόν θα είναι καταιγιστικές, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι ήρωες της δημοφιλούς σειράς θα πεθάνουν μέσα στα επόμενα επεισόδια. Οι συζητήσεις με τους συντελεστές για τον τρίτο κύκλο ολοκληρώνονται σταδιακά. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα υπάρξει χρονικό άλμα ετών, αλλά φυσική συνέχεια μερικών μηνών. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Espresso ο Αλέξης Γραμματικός ενώ ερευνά τον θάνατο του Θέμελη θα χάσει τη ζωή του από μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης.

Η Πηνελόπη βυθίζεται σε θλίψη. Ο Μιλτιάδης θα μπει στο ψυχιατρείο, όταν ο Μελέτης, σε μια συμπλοκή τους στον συνεταιρισμό, θα του ψιθυρίσει ότι αυτός σκότωσε τον Γιάννο, με αποτέλεσμα να πάθει νευρικό κλονισμό. Οι σεναριογράφοι στις Άγριες Μέλισσες θέλουν να λυτρώσουν αυτόν τον χαρακτήρα και έτσι θα πεθαίνει ηρωικά στο ψυχιατρείο. Η Ανέτ, βλέποντας νεκρό τον γιο της και τον αδελφό της στο ψυχιατρείο, πεθαίνει από ανακοπή καρδιάς. Την ίδια στιγμή, ο Μάνος Βόσκαρης, όταν θα μαθευτεί ένα μεγάλο οικογενειακό του μυστικό, θα δώσει τέλος στη ζωή του, βουτηγμένος στις τύψεις.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook