Άγριες Μέλισσες: Θανάσιμος κίνδυνος για τη Λενιώ – Ποιος θα καταφέρει να τη σώσει

άγριες-μέλισσες-θανάσιμος-κίνδυνος-γ-1022988

Μεγάλες ανατροπές στις ζωές των ηρώων της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» θα φέρουν τα νέα επεισόδια. Σύμφωνα με το τηλεοπτικό περιοδικό «ΤVΣίριαλ», στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τη Λενιώ να κινδυνεύει θανάσιμα από τα χέρια του Λια. Συγκεκριμένα, μετά την επίθεση με τις φωτιές στους αγρότες που συμμετέχουν στον Συνεταιρισμό, η Λενιώ συναντάει τον Δούκα και του ζητάει να αποσύρει τη μήνυση κι εκείνος δέχεται να το κάνει εφόσον του δώσει επιτέλους τα χωράφια της. «Νομίζεις ότι θα το κάνω έτσι, επειδή μου το ζητάς; Ξέρεις ποια είναι η προσφορά μου, δεν έχει αλλάξει τίποτα! Δώσε μου τα χωράφια και θα απαλλαγείς από εμένα για πάντα». Η Λενιώ αυτή τη φορά θα υποχωρήσει και συμφωνεί να του τα πουλήσει, σοκάροντας τους πάντες με την απόφασή της.

Την ίδια στιγμή, ο προεκλογικός λόγος του Τόλλια μετατρέπεται σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του Σεβαστού, ενώ στο σπίτι του Προύσαλη θα εμφανιστεί ένας μάρτυρας που θ’ αποκαλύψει την αλήθεια για την επίθεση των αγροτών. Πρόκειται για τη Βασούλα, τη σύζυγο του Λια, η οποία με φόβο για τη ζωή της αποκαλύπτει στον ενωμοτάρχη: «Ο Δούκας ήρθε σπίτι μας και έδωσε χρήματα στον άντρα μου για να κάνει την επίθεση».

Ο Προύσαλης δεν μπορεί να πιστέψει πως έχει πια απτά στοιχεία για να καταδικάσει τον Δούκα, αλλά δεν μπορεί να πείσει τη Βασούλα να καταθέσει επίσημα εναντίον του Λια και έτσι να φτάσουν στην ενοχή του Δούκα. «Φοβάμαι κύριε Ενωμοτάρχα! Ο άντρας μου είναι επικίνδυνος! Αν μάθει ότι έκανα τέτοιο πράγμα, θα με σκοτώσει! Λυπάμαι, δεν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο», του λέει.

Ο Προύσαλης απογοητεύεται και μοιράζεται τις σκέψεις του με τη Λενιώ, η οποία αναλαμβάνει να την πείσει εκείνη. Ομως η ξαφνική παρουσία του Λια θα βάλει σε κίνδυνο και τις δύο γυναίκες, όταν εκείνος θα προσπαθήσει να δείρει τόσο τη γυναίκα του όσο και την Ελένη. Ο Θωμάς εμφανίζεται και σώζει τη Λενιώ από το μένος του Λια, αλλά εκείνος αρπάζει τη γυναίκα του και φεύγει: «Αν σε ξαναδώ να μιλάς στη Σταμίρενα θα σου κόψω τα πόδια», την απειλεί. Η Λενιώ δεν το βάζει κάτω. Με τη βοήθεια του Προύσαλη και του Κυπραίου, προσπαθεί να βρει τρόπο να πλησιάσει ξανά τη Βασούλα με σκοπό να την πείσει ν’ αφήσει τον άντρα της.

Τελικά το καταφέρνει κι έτσι εκείνη υπογράφει την κατάθεση που καταδικάζει τον Λια και όλοι χαρούμενοι πιστεύουν πως επιτέλους έχουν στο χέρι τον Δούκα. Ο Προύσαλης αναλαμβάνει να την προστατέψει μέχρι τη δίκη. Ετοιμάζεται να φυγαδεύσει τη Βασούλα στα Γιάννενα, ενώ ο Λιας ζητάει από τον Δούκα, για να μην ανοίξει το στόμα του, τη δολοφονία της γυναίκας του: «Αν δεν θέλεις να σε κάψω, τότε σκότωσέ την την άτιμη». Ο Δούκας όμως δεν θέλει να βάψει και πάλι τα χέρια του με αίμα κι έτσι καταστρώνει ένα άλλο σχέδιο!

Εξαφάνιση-σοκ

Η Βασούλα εξαφανίζεται μυστηριωδώς από το σπίτι του Προύσαλη, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους του χωριού, οι οποίοι αρχίζουν να την ψάχνουν παντού. Στο μεταξύ, η Ασημίνα δέχεται να βοηθήσει τον Νικηφόρο στην προσπάθειά του να εκδικηθεί τον πατέρα του, και αποφασίζουν να συναντήσουν κρυφά τον καθηγητή και πολέμιο της απαλλοτρίωσης που εναντιώνεται στον Δούκα.

Ο Προύσαλης συλλαμβάνει και ανακρίνει τον Μελέτη για τη Βασούλα, καθώς η αγωνία του έχει χτυπήσει κόκκινο. Κι ενώ όλοι βοηθούν στην έρευνα για τον εντοπισμό της, ο Δούκας παίζει το τελευταίο του χαρτί! Ο Προύσαλης αποφασίζει να παρακολουθήσει τις κινήσεις των Σεβαστών καθώς όλοι είναι βέβαιοι ότι εκείνοι κρύβονται από πίσω όλα! Την ίδια ώρα στο σπίτι των Σεβαστών θα δεχτούν γι’ ακόμα μια φορά την οργή και την αγανάκτηση των συγχωριανών τους.

Τη στιγμή που ο Μελέτης προσπαθεί να φυγαδεύσει τη Βασούλα από το χωριό, θα πιαστεί στη φάκα από τον Προύσαλη, ο οποίος θα θελήσει να κάνει έρευνα στο φορτηγό του Δούκα! Μάταια όμως, αφού μέσα δεν βρίσκεται η Βασούλα, οδηγώντας τον Προύσαλη στα όριά του.

Πηγή: TVΣίριαλ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook