Άγριες Μέλισσες: Τα παιδιά μου ήταν έξω κι έπαιζαν με τα άλογα κι εγώ μέσα έκανα τα φονικά

άγριες-μέλισσες-τα-παιδιά-μου-ήταν-έξω-969674

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» μίλησε ο Λεωνίδας Κακούρης και η κουβέντα δεν μπορούσε να μην πάει και στις Άγριες Μέλισσες. Άλλωστε, φέτος είναι η σειρά που «σκίζει» σε νούμερα τηλεθέασης και όλοι μιλούν γι’ αυτή.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο ρόλο του Δούκα Σεβαστού, αποκαλύπτοντας και παρασκήνια από τα γυρίσματα, ενώ άφησε να εννοηθεί και τι περιμένει τους τηλεθεατές στη συνέχεια, ως προς την εξέλιξη της σειράς.

«Η αγάπη του κόσμου για τις Άγριες Μέλισσες είναι πολύ μεγάλη, λειτουργεί σαν βενζίνη στο ντεπόζιτο για να συνεχίσουμε», είπε. Για να προσθέσει σχετικά με τον χαρακτήρα που υποδύεται: «Χίλιες φορές Δούκας στο γυαλί παρά στη ζωή».

«Στην αρχή είχα μια μικρή ανησυχία για το πόσο σκληρός είναι ο ρόλος του Δούκα, αλλά βοηθήθηκα πάρα πολύ από το σενάριο. Δεν φοβάμαι τα παιδιά μου να δουν τον Δούκα. Μάλιστα, τα είχα πάρει μαζί μου σε μία σκηνή, στη σκηνή της δολοφονίας του Γιάννου. Όπου βέβαια, τα παιδιά ήταν έξω με τα άλογα και περνούσαν τέλεια, όσο εγώ μέσα έκανα τα φονικά και τους σκοτωμούς», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Ο Λεωνίδας Κακούρης αναφέρθηκε και στην αγάπη του κόσμου για τις Άγριες Μέλισσες. «Τα μηνύματα έχουν κυρίως να κάνουν με το πόσο τους αρέσει αυτή η σειρά και τα διαφορετικά συναισθήματα που προκαλεί στον καθένα».

Όσο για το τι θα συμβεί στη συνέχεια της σειράς, είπε: «Πιστεύω πως ο Δούκας θα ανακαλύψει ότι η Μυρσίνη είναι άπιστη». Κάτι που είχε επίσης, αφήσει να εννοηθεί και την περασμένη εβδομάδα που ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook