Άγριες Μέλισσες spoiler: Πώς θα τελειώσει ο έρωτας της Δρόσως με τον Κωνσταντή

άγριες-μέλισσες-spoiler-πώς-θα-τελειώσει-ο-έ-1180308

Η πραγματική αγάπη δεν σβήνει ποτέ. Πονάει πολύ, αλλά μόνο έτσι αξίζει να ζεις τη ζωή σου. Αυτά είναι τα λόγια της Μυρσίνης στις «Άγριες Μέλισσες» από το κρεβάτι του πόνου στην Πηνελόπη και είναι λόγια που εκφράζουν τα αδιέξοδα όλων σχεδόν των ηρώων της σειράς – ακόμα και της Δρόσως με τον Κωνσταντή. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο απαγορευμένος έρωτάς τους, ο μικρός Σέργιος και η οικογένεια Σεβαστού θα είναι οι καταλύτες για τη ζωή της μικρής αδελφής Σταμίρη.

Είδαμε ότι η Ασημίνα μαθαίνει από τον Μπάμπη τον κρυφό δεσμό της Δρόσως και εξαγριώνεται. Στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη λέγονται βαριές κουβένετες και η Δρόσω πιέζεται να χαλάσει τον δεσμό της με τον Κωνσταντή ο οποίος είναι ανένδοτος και παραδέχεται τον έρωτά του μρποστά σε όλο το Διαφάνι, ζητώντας από τη Δρόσω να τον παντρευτεί. Μάταια όμως, γιατί τα πάντα είναι ενάντια σε αυτόν τον έρωτα και πρώτα από όλους ο Δούκας και η Μυρσίνη.

Στο σημερινό (18/2) επεισόδιο στις «Άγριες Μέλισσες» ο Νικηφόρος πιάνεται στα χέρια με τον Κωνσταντή και όλοι μαθαίνουν το μυστικό του για τη Δρόσω. Στο καφενείο, γίνεται μεγάλο γλέντι μετά τον γάμο της Βιολέτας και του Μιλτιάδη και όλο το χωριό είναι εκεί. Η Σοφούλα μαθαίνει πως ο Βόσκαρης είχε σχέση με την Ελένη στη φυλακή και κλονίζεται, ενώ ο Άγγελος προσπαθεί να τη βρει.

Ο Μελέτης υποκύπτει στα αισθήματά του για την Πηνελόπη, αλλά μια απρόσμενη επίσκεψη θα τους πιάσει στα πράσα. Στο νοσοκομείο, η Μυρσίνη θα δώσει ένα τελεσίγραφο στον Δούκα. Η απάντησή του θα κρίνει αν την επόμενη μέρα η ζωή των Σεβαστών θα αλλάξει για πάντα. Η Ελένη τα βάζει με τον Κωνσταντή, που τη φέρνει πάλι αντιμέτωπη με την οικογένειά του, όταν εκείνος της αποκαλύπτει μια αλήθεια που θα τη σοκάρει…

Γίνεται ένας άνευ προηγουμένου καβγάς ανάμεσα στη Μυρσίνη με τον Κωνσταντή και τον απειλεί ότι θα τον πετάξει έξω από το σπίτι. Ωστόσο, την τελευταία στιγμή κάνει πίσω γιατί δεν θέλει να διαλυθεί η οικογένειά της. Βέβαια, του θέτει ένα τελεσίγραφο είτε με την οικογένειά του είτε με τη Δρόσω. Φυσικά, ο Κωνσταντής αγνοεί παντελώς αυτό το τελεσίγραφο.

Όπως διαβάζουμε στο YouFly η Δρόσω και ο Κωνσταντής χωρίζουν στις στις «Άγριες Μέλισσες» και περνούν δύσκολα ο ένας χωρίς τον άλλον. Η Δρόσω θα ζητήσει από τον Κυριάκο να της γράψει τραγούδια χωρισμού – αφού πλέον δεν έχει καμία σχέση με τον Τάκη που της υποσχόταν τόσα – ενώ στο πλευρό της θα βρίσκεται η Μαντάμ Κούλα, που επιστρέφει για άλλα τέσσερα επεισόδια, όπως αποκάλυψε η ηθοποιός Ναταλία Τσαλίκη. Η Δρόσω και ο Κωνσταντής θα είναι ξανά μαζί και θα προσπαθήσουν να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή.

Αν η Δρόσω καταφέρει να συγχωρέσει τον εαυτό της και την Ασημίνα – και κάνει το ίδιο και η αδελφή της που χωρίζει από τον χειριστικό Νικηφόρο – τότε ο μικρός Σέργιος θα καταφέρει να ζήσει μακριά από το σπίτι των Σεβαστών έχοντας δύο… μαμάδες. Το αν θα τα καταφέρουν οι αδελφές Σταμίρη να ζήσουν ήρεμα και μονιασμένα, θάβοντας τα φαντάσματα του παρελθόντος θα το δούμε στη συνέχεια της σειράς «Άγριες Μέλισσες»

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook