Άγριες Μέλισσες: Ποιοι ήρωες πεθαίνουν στα επόμενα επεισόδια

άγριες-μέλισσες-ποιοι-ήρωες-πεθαίνου-1135789

Πρώτος το είχε ανακοινώσει ο Κωστής Σαββιδάκης, ο παπα–Γρηγόρης του Διαφανίου, ο οποίος σε συνέντευξή του είχε πει ότι έρχεται «θανατικό» στις «Άγριες Μέλισσες» μέχρι το τέλος της σεζόν.

Και η πρόβλεψη του επαληθεύεται. Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου Γιάννη Πουλόπουλου, τρεις είναι οι ήρωες που θα δούμε να πεθαίνουν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Για τον πρώτο, το μέλλον του ήταν γνωστό. Μιλάμε για τον Μάνο Βόσκαρη, που υποδύεται ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος θα μας «εγκαταλείψει» οριστικά στο επόμενο διάστημα, όπως ήταν άλλωστε προδιαγεγραμμένο από την αρχή της σειράς. Το πιθανότερο είναι ότι ο τέως διευθυντής των φυλακών Θεσσαλία θα βάλει ο ίδιος τέλος στη ζωή του, μετά από την συνειδητοποίηση ότι άδικα σκότωσε τη μητέρα του.

Ο δεύτερος ήρωας της σειράς που πεθαίνει, είναι ο Μιλτιάδης Σεβαστός, κατά κόσμον Γιώργος Γάλλος. Κατακυριευμένος από τους εφιάλτες του, με το όραμα του αδικοχαμένου Γιάννου να μην τον αφήνει σε ησυχία, ο Μιλτιάδης θα βρει τη λύτρωση στον θάνατο.

Ο τρίτος ήρωας που κάνει την έξοδό του από τη σειρά -αυτός που δεν περιμέναμε- είναι ο Αλέξης Καλοκαιρινός, ο αδέκαστος εισαγγελέας και εν διαστάσει πλέον σύζυγος της Πηνελόπης, που υποδύεται ο Σπύρος Σταμούλης. Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο, ο εισαγγελέας πέφτει θύμα ομάδας χουντικών που τον δολοφονούν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

ieidiseis.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook