Άγριες Μέλισσες: Ποια είναι η «Ελένη» της νέας σειράς του ΑΝΤ1 που ενθουσίασε το τηλεοπτικό κοινό

άγριες-μέλισσες-ποια-είναι-η-ελένη-τ-931615

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» έκανε πρεμιέρα την Κυριακή (29/9) και αμέσως κατέκτησε το τηλεοπτικό κοινό. Στο Twitter οι χρήστες την αποθέωσαν, ενώ και σε τηλεθέαση και την Κυριακή και Δευτέρα το δεύτερο επεισόδιο σημείωσαν υψηλά νούμερα.

Μάλιστα, τα περισσότερα εύσημα από το κοινό πήρε η πρωταγωνίστρια της σειράς, η «Ελένη», η μεγαλύτερη από τις τρεις αδελφές. Η Μαρία Κίτσου, η οποία υποδύεται την κεντρική ηρωίδα στις «Άγριες Μέλισσες» είναι μίας παλαιάς κοπής ηθοποιός, με ελάχιστες εμφανίσεις στην τηλεόραση, αλλά σπουδαία διαδρομή στο θεατρικό σανίδι, με ατόφιο υποκριτικό ταλέντο. Και έτσι μόνο τυχαία το τηλεοπτικό κοινό αναρωτιόταν ποια είναι η ηθοποιός, που ελάχιστα γνωρίζουμε για εκείνη και γιατί δεν τη βλέπουμε πιο συχνά στην τηλεόραση.

Η Μαρία Κίτσου είναι 40 ετών, ενώ έχει καταγωγή από τη Σμύρνη, τη Μάνη και τα Καλάβρυτα. Το θέατρο το ανακάλυψε στα γυμνασιακά της χρόνια όταν παρακολούθησε από κοντά την πρώτη της θεατρική παράσταση. Ωστόσο, πέρασε Θεολογία και παρακολούθησε τη Σχολή για τρία χρόνια, μιας και η υποκριτική πάντα την «έτρωγε» μέσα της. Έτσι, έδωσε εξετάσεις στη Σχολή του Εθνικού και πέρασε με τη δεύτερη. Και μπορεί να εγκατέλειψε τις σπουδές στη Θεολογία, όμως, δεν εγκαταλείπει ποτέ την πίστη της στον Θεό, τονίζοντας με κάθε ευκαιρία πως ο «Θεός είναι αγάπη».

Το υποκριτικό της ταλέντο φάνηκε από την αρχή και το 2012 ήρθε και η επιβράβευση για εκείνη, μιας και κατέκτησε το βραβείο «Μελίνα Μερκούρη» για την ερμηνεία της στην παράσταση του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, «Ορφανά». Μάλιστα, για εκείνη η κατάκτηση του βραβείου ήταν σημαντική και για ακόμη έναν λόγο, πιο προσωπικό. Το βραβείο ήρθε ακριβώς πέντε χρόνια μετά το ντεμπούτο της στο σανίδι. Ακριβώς την ίδια ημερομηνία, την ημέρα που έχασε τον πατέρα της.  Γιατί, η αλήθεια είναι πως η Μαρία Κίτσου έζησε την χειρότερη στιγμή που θα μπορούσε να ζήσει ένας ηθοποιός. Λίγο πριν την πρεμιέρα έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της.Μετά το βράδυ της Κυριακής, οπότε κι έγινε η πρεμιέρα της σειράς, «Άγριες Μέλισσες» πολλοί αναρωτήθηκαν αν έχει κάνει ξανά τηλεόραση ή γιατί δεν βλέπουμε την τηλεοπτική «Ελένη» πιο συχνά στη μικρή οθόνη. Η αλήθεια είναι πως έχει κάνει περάσματα στην τηλεόραση, ως γκεστ στη σειρά του Πάνου Κοκκινόπουλου, «Ου Φονεύσεις» με θέμα το bullying.

Επίσης, οι «Άγριες Μέλισσες» δεν είναι η πρώτη εμφάνισή της σε σειρά εποχής, αφού είχε πάρει μέρος στη φιλόδοξη παραγωγή της ΕΡΤ «Καρυωτάκης», το 2009. Η ηθοποιός υποδύθηκε τη Μαρία Πολυδούρη, ενσαρκώνοντας μοναδικά και πειστικά το ρόλο της ποιήτριας. Εξάλλου, η Κίτσου έχει μία μοναδική εκφραστικότητα, την οποία μπορεί να διαπιστώσει κανείς και στο ρόλο της «Ελένης» στις «Μέλισσες».

Η ίδια ως χαρακτήρας είναι ιδιαίτερα ρομαντική και πιστεύει στην αγάπη. Κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και για τα προσωπικά της εκμυστηρεύεται δημοσίως μόνο όσα χρειάζεται κανείς να γνωρίζει. Πριν λίγους μήνες, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real News, παραδεχόταν τον έρωτά της για τον γνωστό μουσικό Μίνω Μάτσα. « Ναι, ο Μίνως με κάνει πολύ ευτυχισμένη! Ευτυχώ στο πλάι του. Είμαι πολύ καλά, νιώθω πολύ τυχερή κι ευγνώμων γι’ αυτό που ζούμε», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η γνωριμία τους έγινε στη διάρκεια της παράστασης «Ο ηλίθιος» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, έργο στο οποίο ο Μίνως Μάτσας είχε αναλάβει τη μουσική επιμέλεια, ενώ η Μαρία Κίτσου κρατούσε τον ρόλο της Ναστάζια Φιλίποβνα. Οι δυο τους ήρθαν αρκετά κοντά, γνωρίζοντας καλύτερα ο ένας τον άλλον.

Ωστόσο, τότε η σχέση τους παρέμεινε στο επίπεδο της συμπάθειας και της αλληλοεκτίμησης. Στο επόμενο στάδιο, αυτό του έρωτα, πέρα κατά τη διάρκεια του έργου «Οιδίπους: Ο μύθος της ιστορίας του κόσμου όπως τον είπαν οι Έλληνες».

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook