«Άγριες Μέλισσες»: Οι τρεις πρωταγωνιστές που δεν θα παραμείνουν στο Διαφάνι

άγριες-μέλισσες-οι-τρεις-πρωταγωνι-1074453

Ο νέος δεύτερος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1«Άγριες Μέλισσες» θα επιστρέψει από τον Σεπτέμβριο με κάποιες επικείμενες αλλαγές. Οι ανατροπές στις εξελίξεις θα οδηγήσουν τρεις ήρωες εκτός της διανομής.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Γιάννης Στάνκογλου δεν θα συνεχίσει για πολλά επεισόδια στη σειρά. Σε συνέντευξή του ο «Θωμάς Κυπραίος» της σειράς έχει επιβεβαιώσει ότι η αποχώρησή του δεν θα αργήσει και θα έχει σεναριακό άλλοθι. «Ήταν μια συμφωνία για 145 επεισόδια. Λόγω της αναγκαστικής παύσης των δύο μηνών, παρατείνεται η συμμετοχή μου μέχρι να γυριστεί και το τελευταίο. Οπότε κατά τον Οκτώβρη θα δούμε το τέλος αυτής της ιστορίας, που κανονικά θα τελείωνε τώρα» είχε δηλώσει ο ίδιος τον Ιούνιο στο περιοδικό “Τηλεθεατής”.

Άλλο ένα πρόσωπο που αποχωρεί από τις «Άγριες Μέλισσες» είναι η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη, η οποία υποδύεται τη Θεοδοσία. Το τελευταίο επεισόδιο που θα συμμετέχει θα παιχτεί στην αρχή της επόμενης σεζόν, με την ουσιαστική ολοκλήρωση του 1ου κύκλου της σειράς. Η Θεοδοσία, αφού πάρει εκδίκηση από την Ελένη, με το γράμμα που ανακάλυψε και που την καταδεικνύει ως δολοφόνο του Σέργιου, αποφασίζει να φύγει, καθώς δεν υπάρχει πια τίποτα να την κρατάει στο Διαφάνι.

Τέλος, και ο Θανάσης Κουρλαμπάς ο «Κλεομένης» της σειράς δεν θα συνεχίσει να ταλαιπωρεί την Πηνελόπη για πολύ καιρό ακόμα. Ο ηθοποιός θα συμμετέχει σε σειρά της ΕΡΤ, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό πότε θα γίνει η αποχώρηση του από τις «Αγριες Μέλισσες».

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook