Άγριες Μέλισσες: Ηθοποιός της σειράς πρωταγωνιστεί σε ταινία που γυρίζεται στα Μάταλα

άγριες-μέλισσες-ηθοποιός-της-σειράς-π-1067124

Σε κινηματογραφικό πλατό μετατράπηκε η ιστορική παραλία των Ματάλων στην Κρήτη με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας «Η παραλία». Τα γυρίσματα άρχισαν το Σάββατο, με έναν γάμο που πραγματοποιήθηκε μεταξύ «χίπιδων» στα Μάταλα.

Η ταινία γυρίζεται μα αφορμή τον εορτασμό των 50 χρόνων από το κλείσιμο των ιστορικών σπηλιών, ενώ στην «Παραλία» πρωταγωνιστεί ο Κρητικός ηθοποιός, γνωστός και ως «Κωνσταντής» στις Άγριες Μέλισσες, Γιάννης Κουκουράκης.

Επίσης η Ζαχαρούλα Βαλαβάνη με συμμετοχές σε σειρές όπως η «10η Εντολή» και μεγάλες θεατρικές παραγωγές. Στην ταινία ακόμα συμμετέχουν ο γνωστός Κρητικός ηθοποιός με συμμετοχή στο «Νησί» Γιάννης Πανταγιάς και η Ιωάννα Κακούρη. Η «Παραλία» βασίζεται στο βιβλίο της Πηνελόπης Κουρτζή «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι» που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο από τις εκδόσεις «Ψυχογιός».

Τόσο η ταινία, όσο και το βιβλίο πραγματεύονται μια ιστορία αγάπης κάποιο καλοκαίρι στα Μάταλα. Αναφέρεται ότι η επίσημη πρώτη της ταινίας προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί σε ειδική τελετή που θα υλοποιηθεί συμβολικά στα Μάταλα, προκειμένου να αναδειχθεί η μοναδικότητα της περιοχής.

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας

cretapost.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook