«Aγριες Μέλισσες»: Η σειρά υπερπαραγωγή του ΑΝΤ1 των 6 εκατ. ευρώ – Τι θα δούμε το φθινόπωρο

aγριες-μέλισσες-η-σειρά-υπερπαραγωγ-920329

Με μια υπερπαραγωγή εποχής έρχεται στο νέο του πρόγραμμα ο ΑΝΤ1. Η σειρά «Άγριες Μέλισσες» φιλοδοξεί να φέρει ξανά στη μικρή οθόνη τους τηλεθεατές που χρόνια αναζητούσαν μια καλοφτιαγμένη δραματική σειρά.

Οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 έκαναν άλλωστε ειδική αναφορά στη σειρά εποχής, που στοιχίζει στο κανάλι 6 εκατ. ευρώ. Με την υπογραφή της Μελίνας Τσαμπάνη, του Βαγγέλη Νάση, της Βάσιας Καριτινού και του Θωμά Τσαμπάνη στο σενάριο και σε σκηνοθεσία των Λευτέρη Χαρίτου, Σπύρου Μιχαλόπουλου και Σταμάτη Πατρών, οι «Άγριες Μέλισσες» έχουν επιστρατεύσει ένα από τα πιο πλούσια καστ που έχουμε δει ποτέ σε μια σειρά στην ελληνική τηλεόραση.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές ξεχωρίζουν ο Γιάννης Φέρτης, η Κάτια Δανδουλάκη, ο Γιάννης Στάνκογλου, η Θεοφανία Παπαθωμά κα.

Η ιστορία της σειράς «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Στην Ελλάδα της δεκαετίας του ‘50 τρεις αδερφές μένουν ορφανές σε μια κοινωνία που δεν θα τους επιτρέψει να παλέψουν τη ζωή τους μόνες. Χωρίς να έχουν προετοιμαστεί καθόλου για αυτό, μένουν ολομόναχες και για να επιβιώσουν πρέπει να κρατηθούν η μια από την άλλη, να ενωθούν σαν μια γροθιά.

Η Ελένη που είναι η μεγαλύτερη κάνει τα πάντα για να φροντίσει τις άλλες δυο μικρότερες. Όταν ο γιος του μεγαλύτερου γαιοκτήμονα της περιοχής Δούκα Σεβαστού (Λεωνίδας Κακούρης) τους χτυπά την πόρτα και ζητά το χέρι της Ελένης, εκείνη διχάζεται.

Ενώ η καρδιά της επιμένει να αρνηθεί την πρόταση, γιατί ο μοναδικός άνδρας που ερωτεύτηκε ποτέ στη ζωή της είναι ο Λάμπρος (Δημήτρης Γκοτσοπουλος), ακολουθεί τη φωνή της λογικής παρόλο που είναι σίγουρη ότι ο γιος του Σεβαστού δεν την αγαπά και πως το μόνο που θέλει στην πραγματικότητα είναι να εκμεταλλευτεί την περιουσία και τα κτήματα των τριών αδελφών, δέχεται να τον παντρευτεί αλλά με λευκό γάμο.

Οι βασικοί πρωταγωνιστές της σειράς Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1

Ο Σέργιος μπαίνει γαμπρός στο σπίτι των κοριτσιών και το κακό δεν αργεί να γίνει αφού την επόμενη μέρα όλοι τον ψάχνουν και η Ελένη με τις αδελφές της δηλώνουν άγνοια για το πού βρίσκεται.

Ο Δούκας Σεβαστός ξεσηκώνει τον κόσμο για να βρει τον γιο του. Κανείς δεν ξέρει τίποτα, κανείς δεν άκουσε τίποτα και τελικά βρίσκεται το πτώμα του πεταμένο· σε μια κακοτράχαλη πλαγιά. Ο Δούκας ορκίζεται εκδίκηση για το φονιά του πρωτότοκου παιδιού του, ενώ η ζωή των τριών κοριτσιών αλλάζει για πάντα, πιέζουν τον εαυτό τους να ζήσουν με τον μόνιμο φόβο και τις τρομερές ενοχές τους γι’ αυτό που αναγκάστηκαν να κάνουν.

Όλοι οι συντελεστές της σειράς «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1

Τους ήρωες της σειράς «Άγριες Μέλισσες» θα ενσαρκώσουν πολλοί γνωστοί και καταξιωμένοι ηθοποιοί, όπως οι:

Γιάννης Φέρτης, Κάτια Δανδουλάκη, Γιάννης Στάνκογλου, Μαρία Κίτσου, Ελένη Τρίγγου, Γιώργος Γάλλος, Λεωνίδας Κακούρης, Κατερίνα Διδασκάλου, Δανάη Μιχαλάκη, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Ιωάννης Αθανασόπουλος, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Αναστάσης Ροΐλος, Δανάη Λουκάκη, Ελένη Καρακάση, Μαρία Πετεβή, Αλίκη Αλεξανδράκη, Μαρία Αντουλινάκη, Γιώργος Σουξές, Θεοφανία Παπαθωμά, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Θανάσης Κουρλαμπάς, Γιώργος Γεροντιδάκης, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Αμαλία Καβάλη, Γιάννης Κουκουράκης, Κωστής Σαββιδάκης, Κωνσταντίνος Δανίκας.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook