Άγριες Μέλισσες: Δάκρυσε από συγκίνηση το Twitter με τη γέννα της Σοφούλας

άγριες-μέλισσες-δάκρυσε-από-συγκίνησ-1306729

Η πιο γλυκιά και όμορφη σκηνή του επεισοδίου.

Μπορεί το φιλί του Ζάχου στην Ελένη και τα χαστούκια ως αντίδραση να μονοπώλησαν το #hashtag Άγριες Μέλισσες στο Twitter τις τελευταίες ώρες, όμως το επεισόδιο της Πέμπτης (28/10) σχολιάστηκε περισσότερο για άλλον λόγο.

Δεν ήταν η Ασημίνα με τον Νικηφόρο που του είπε για τα χαρτιά του διαζυγίου, δεν ήταν καν η απόφαση του δικαστηρίου για την ενοχή ή την αθώωση του Δούκα για τον φόνο του Θέμελη. Το Twitter συγκινήθηκε με άλλη σκηνή και πώς θα γινόταν διαφορετικά;

Η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στο Διαφάνι έχει ολοκληρωθεί και η οικογένεια του κοινοτάρχη έχει μαζευτεί σύσσωμη για το τραπέζι. Ο Θανασάκης που σπουδάζει στην Αθήνα έχει έρθει στο χωριό και φανερά στηρίζει την επανάσταση και το καθεστώς των Συνταγματαρχών, φέρνοντας συνεχώς την οικογένειά του σε δύσκολη θέση.

Μια συζήτηση ανάμεσα σε Θανασάκη και Άγγελο και παίρνει άσχημη τροπή που σχεδόν πιάνονται στα χέριa, μέχρι τη στιγμή που τους διακόπτουν οι κραυγές της Σοφούλας που φωνάζει πως γεννάει.

Ο Άγγελος τρέχει να φωνάξει η Ρίζω και τα επόμενα λεπτά παρακολουθείς τη σκηνή που η Σοφούλα φέρνει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Οι φωνές της Ρίζως και η στήριξη της Παγώνας δίνουν στη Σοφούλα τη δύναμη που χρειάζεται για να σπρώξει και ξαφνικά ακούγεται το κλάμα το μωρού.

Η Σοφούλα και ο Άγγελος έχουν γίνει γονείς σε ένα αγοράκι.

Δάκρυα χαράς έφερε στο Twitter η γέννηση του μικρού Φαναριώτη

Η Σοφούλα και ο Άγγελος κρατούν στην αγκαλιά τους τον γιο τους με μια γλυκιά μουσική να παίζει στο background και με τον Άγγελο να ευχαριστεί τη γυναίκα του γι’ αυτό το θαύμα.

Το Twitter έχει ξεχάσει πως περιμένει την απόφαση που –προφανώς- αθωώνει τον Δούκα κι έχει λιώσει με την τρυφερή σκηνή του Άγγελου και τη Σοφούλας, σε σημείο που δακρύζει από χαρά.

Μάλιστα οι φανς έβαζαν στοιχήματα για το ποιο θα είναι το όνομα του μωρού. Οι περισσότεροι πίστεψαν πως θα του δώσει το όνομα του πατέρα του, όμως τελικά αποφάσισαν πως ο μπέμπης θα είναι ο Νέστορας Φαναριώτης ο νεότερος.

Όσο για τους νονούς; Πέρα από τον Μπάμπη, ο ταξίαρχος ζήτησε στον εγγονό του ακόμη έναν νονό. Και αυτός που επέλεξε δεν ήταν άλλος από τον διοικητή, Βασίλη Προύσαλη, ο οποίος πέταξε από χαρά που θα γίνει «νουνός», όπως είπε.

gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook