Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το τρέιλερ της νέας σεζόν – Πότε θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο

άγριες-μέλισσες-αυτό-είναι-το-τρέιλερ-1272363

Οι “Άγριες Μέλισσες” επιστρέφουν δυναμικά. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και ο ΑΝΤ1 έδωσε στον αέρα το πρώτο τρέιλερ της σεζόν.

Το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 θα βρει τους ήρωες στις “Άγριες Μέλισσες” ανυποψίαστους και η ζωή τους θα ανατραπεί για ακόμα μια φορά. Το Διαφάνι ετοιμάζεται να διανύσει την πιο σκοτεινή του περίοδο…

Ένα χωριό μετρά ακόμα τις πληγές του. Τρεις αδελφές αποζητούν την ευτυχία που τους στέρησαν η μοίρα και οι επιλογές τους.

Μια οικογένεια διαλυμένη και σκορπισμένη. Ένα έγκλημα που ακόμα αποζητά εκτός από δικαίωση και τιμωρία. Ένας θάνατος φέρνει δίψα για εκδίκηση.

Ένας έρωτας διεκδικεί πίσω όσα στερήθηκε. Ένας σύμμαχος με διπλό πρόσωπο. Ένας κρυφός έρωτας γίνεται θανάσιμη παγίδα. Ένας αποχωρισμός μαχαίρι στην καρδιά. Μια νέα συμμαχία αποζητά ανταλλάγματα.

Ένας άντρας έτοιμος να «κυριεύσει» τα πάντα. Ένας εχθρός με πολλά πρόσωπα θα τους φέρει όλους αντιμέτωπους με μια νέα πραγματικότητα, αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό…

Οι πρωταγωνιστές στο τρέιλερ μαθαίνουν από το ραδιόφωνο τις συγκλονιστικές εξελίξεις. Διακόπτονται τα μαθήματα και ο τρόμος σκεπάσει το Διαφάνι.

Η πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της επιτυχημένης σειράς, σύμφωνα με το gossip-tv.gr, έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 26 Σεπτέμβριου.

Τώρα αυτό που μένει να μάθουμε είναι αν η πρεμιέρα θα γίνει με διπλό επεισόδιο ή αν θα παρακολουθήσουμε και κάποια πλάνα από τον δεύτερο κύκλο έτσι ώστε το τηλεοπτικό κοινό να φέρει στη μνήμη του πώς είχαν εξελιχθεί οι ιστορίες των ηρώων μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook