Άγριες Μέλισσες: Αυτή τη σκηνή δυσκολεύτηκαν να γυρίσουν οι πρωταγωνιστές γιατί «έκλαιγαν» από τα γέλια

άγριες-μέλισσες-αυτή-τη-σκηνή-δυσκολε-1071582

Οι «Άγριες Μέλισσες» με την εμφάνιση τους στους τηλεοπτικούς δέκτες μέσω της συχνότητας του Ant1 κέρδισαν αμέσως τους τηλεθεατές.

Η δραματική σειρά εποχής όμως έχει και αρκετές πινελιές που προσφέρουν γέλιο στο τηλεοπτικό κοινό.

Υπήρξε όμως και μια δραματική σκηνή, την οποία οι πρωταγωνιστές δυσκολεύτηκαν να γυρίσουν γιατί είχαν ξεσπάσει σε νευρικό γέλιο αφού τους ήρθε στο μυαλό ένα τραγούδι της Δέσποινας Βανδή.

Το περιστατικό μοιράστηκε με τους τηλεθεατές, ο Δημήτρης Σαμόλης ή αλλιώς, ο τηλεοπτικός «γιατρός Βασταρδής» ο οποίος διεκδικούσε την «Θεοδοσία», σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου».

«Θα τολμήσω να πω ότι η φετινή χρονιά είναι η καλύτερη ως τώρα επαγγελματικά. Ήρθαν οι Άγριες Μέλισσες που ήταν πολύ σημαντικό κι ένας ρόλος που αγάπησα και αγαπώ πάρα πολύ. Και μέσα από αυτό γνώρισε και τη μουσική μου το ευρύ κοινό.

Είχα μια σκηνή με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, τον Λάμπρο, που του λέω “Μου προξενεύεις τη γυναίκα σου; Το σόι άντρας είσαι εσύ;”. Και μας ήρθε στο μυαλό το τραγούδι της Δέσποινας Βανδή. Μας έπιασε νευρικό γέλιο και ήταν και το πρώτο μου γύρισμα, οπότε δεν θα έπρεπε να είμαι τόσο ξεψαρωμένος», είπε ο Δημήτρης Σαμόλης.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook