Άγριες Μέλισσες: Αλλάζουν όλα στον τρίτο κύκλο – Τι θα γίνει με Δούκα και Μυρσίνη

άγριες-μέλισσες-αλλάζουν-όλα-στον-τρί-1232898

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα επανέλθουν στις μικρές οθόνες μας οι «Άγριες Μέλισσες» μετά το μεγαλειώδες φινάλε με τις εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών. Ωστόσο, έντονα είναι τα ερωτήματα για τα όσα θα πρέπει να περιμένουν οι τηλεθεατές για τη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς εποχής του ΑΝΤ1.

Όσον αφορά στην τύχη του Δούκα και της Μυρσίνης, οι δύο ήρωες φεύγουν από το Διαφάνι. Είναι ανεπιθύμητοι στο χωριό και νιώθουν και οι ίδιοι πως δεν τους χωρά ο τόπος.

Κατά τη διάρκεια και των δύο κύκλων που ολοκληρώθηκαν οι τηλεθεατές άκουσαν πολλές φορές για ένα μεγάλο αρχοντικό στη Λάρισα το οποίο δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ. Ήταν το σπίτι που θα πήγαινε η Πηνελόπη με τον Κλεομένη όταν παντρεύτηκαν, ενώ αργότερα είχε απειλήσει ο Δούκας τη Μυρσίνη ότι θα τη στείλει εκεί μετά το διαζύγιό τους, που δεν βγήκε ποτέ. Εκεί μετακομίζουν λοιπόν δούκας και Μυρσίνη, μην αντέχοντας την κατακραυγή του χωριού μετά τα εγκλήματα που διέπραξαν για δεκαετίες, σύμφωνα με την «ON Time».

Στην τρίτη σεζόν οι «Άγριες Μέλισσες» μπαίνουν στην περίοδο της Χούντας. Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε για πρώτη φορά τον Ακύλα Μεγαρίτη, αδελφό του Αχιλλέα. Σε αυτόν θα παραχωρηθεί το αρχοντικό των Σεβαστών στο Διαφάνι. Ο ήρωας που υποδύεται ο Αιμίλιος Χειλάκης είναι ο απόλυτος κακός της τρίτης σεζόν. Σκληρός, χουντικός, φασίστας και επικεφαλής της οργάνωσης των Αβάντων. Μετακομίζει στο σπίτι των Σεβαστών μαζί με τη γυναίκα του. Είναι η Ζωή, μια πανέμορφη γυναίκα, μυστηριώδης χαρακτήρας, η οποία κρύβει κάποια πολύ μεγάλα μυστικά καταπιεσμένος άνθρωπος που έχει πίσω της μια πολύ πονεμένη ιστορία. Στο σπίτι των Σεβαστών μετακομίζουν μαζί με τα δυο παιδιά τους. Θα δούμε τι σχέση έχει ο Ακύλας με το χουντικό καθεστώς στις «Άγριες Μέλισσες», πώς θα ευνοηθεί ο Δούκας από τους συνταγματάρχες και πώς θα συνδεθούν αυτοί οι δύο ήρωες μεταξύ τους, όπως δημοσιεύει η «ΟΝ Τime».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook