Άγριες Μέλισσες: 5 πράγματα που δεν ήξερες για την αγαπημένη σου σειρά

άγριες-μέλισσες-5-πράγματα-που-δεν-ήξερ-1116784

Αν κάποια σειρά έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να είναι το Νο1 θέμα συζήτησης όσον αφορά στις τηλεοπτικές παραγωγές, τότε αυτή σίγουρα είναι οι Άγριες Μέλισσες. Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να έχει στραφεί στις διαδικτυακές επιλογές στο κομμάτι των σειρών και των ταινιών, όμως, ακόμα και με αυτήν την τάση, από το 2019, η εγχώρια τηλεόραση έχε βρει τον τρόπο να «τραβήξει» πολλούς πίσω.

Οι Άγριες Μέλισσες είναι μία από τις πιο καλογυρισμένες σειρές που έχει η τηλεόραση και το κοινό το επιβραβεύει με την παραμονή του μπροστά στην οθόνη σε κάθε επεισόδιο που κυκλοφορεί. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο επίτευγμα της οποιασδήποτε παραγωγής κι εκεί βρίσκεται το στοίχημα για τους δημιουργούς πίσω από τα ανάλογα εγχειρήματα.

Μπορεί, όμως, να δηλώνεις fan της σειράς, αλλά κάποιες λεπτομέρειες που έχουν συμβεί στο παρασκήνιο σχετικά με την παραγωγή και τους πρωταγωνιστές της να σου έχουν ξεφύγει. Και, κάπως έτσι, συγκεντρώσαμε πέντε ενδιαφέροντα στοιχεία που ενδεχομένως θα σε κάνουν λίγο περισσότερο expert.

Οπότε, όσο περιμένεις το επόμενο επεισόδιο, διάβασε όσα βρίσκονται στη συνέχεια.

Η Μαρία Κίτσου, όταν ήταν μικρή, ήθελε να γίνει γιατρός ή αρχαιολόγος. Στη συνέχεια, όμως, στράφηκε στη Θεολογία και, μετά, στη Δραματική.

Η παραγωγή επικοινώνησε με το περισσότερο cast μέσω Facebook.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, που στη σειρά υποδύεται τον Λάμπρο, είχε παίξει σε διαφημιστικό για καραμέλες για τον λαιμό παριστάνοντας τον Ταρζάν.

Θυμάσαι πού έχεις ξαναδεί τη Μαρία Αντουλινάκη, που λάτρεψες στον ρόλο της «Αγορίτσας»; Στο Σ’ αγαπώ, μ’ αγαπάς, στο οποίο ανέλαβε αντίστοιχο ρόλο της οικονόμου του σπιτιού της Δήμητρας και του Θοδωρή.

Ο Λεωνίδας Κακούρης προτιμούσε να έχει τον ρόλο του καλού, παρά του κακού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook