Άγρια επίθεση Καμμένου στον Κοτζιά μέσω SMS: «Θα σε ξεφτιλίσω δημόσια»

Απειλητικά μηνύματα SMS ισχυρίζεται ότι έλαβε ο Νίκος Κοτζιάς από τον Πάνο Καμμένο, στη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο πρώην ΥΠΕΞ σε βάρος του αρχηγού των ΑΝΕΛ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μηνύματα αυτά έχουν ως εξής:

«Αρκετά ανέχτηκα τις αυθαιρεσίες σου και την μανία αυτοπροβολής σου στα ΜΜΕ. Την επόμενη φορά που θα πιάσεις στο στόμα σου εμένα ή τους ΑΝΕΛ θα σε ξεφτιλίσω δημόσια, η εμπλοκή σου με τις βίζες και τον συνέταιρο του Σόρος με τον Πλατή θα ψαχτεί και αλλοίμονο αν έχεις κάνει συναλλαγή». Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών έλαβε το παραπάνω μήνυμα στις 15.07.2018 και ώρα 3.23 και ενώ βρισκόταν σε επίσημη επίσκεψη στην Βολιβία.

Και:

«Τώρα θα απολογηθείς για τα 24.000.000 ευρώ απόρρητα … αλήτη». Ο κ. Κοτζιάς έλαβε το συγκεκριμένο μήνυμα στις 30.09.2019, ημέρα Κυριακή και ώρα 20.12 και ενώ βρισκόταν στο εξωτερικό για υπηρεσιακούς λόγους. Την ίδια ημέρα λίγα λεπτά αργότερα στις 20.32 ο πρώην υπουργός Εξωτερικών έλαβε ένα ακόμη μήνυμα από τον Π. Καμμένο στο οποίο του έγραφε «… Μαζέψου γιατί θα σε τελειώσω».

Σημειώνεται ότι ο κ. Καμμένος απάντησε μέσω Twitter στον κ. Κοτζιά χρησιμοποιώντας βαρύτατους χαρακτηρισμούς. Ο κ. Καμμένος έγραψε: «Μετά από ένα μήνα αναμονής μήπως και ξαναγίνει υπουργός, ο μόνιμα δοτός και ουδέποτε εκλεγμένος αρχηγός του ανύπαρκτου ΠΡΑΤΤΩ, κατέθεσε μήνυση με τον επίσημο δικηγόρο των Γερμανών. Είμαι έτοιμος και θα καταθέσω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία στη δικαιοσύνη που τόσο φοβάται».

Πηγή: Law & Order

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ