Άγρια επίθεση γυναίκας σε ιερόδουλη, που πήγε με τον άντρα της – Σοκαριστικό βίντεο

άγρια-επίθεση-γυναίκας-σε-ιερόδουλη-π-1618947

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που δείχνει μια εξαγριωμένη σύζυγος να επιτίθεται σε μια γυμνή ιερόδουλη, την οποία έπιασε να κάνει σεξ με τον σύζυγό της. Η γυναίκα φέρεται να βρήκε φωτογραφίες του ζευγαριού στο τηλέφωνο του άντρα της και στη συνέχεια τον ακολούθησε στο ινστιτούτο μασάζ στο Πουκέτ της Ταϊλάνδης στις 25 Ιανουαρίου.

Εκείνος είχε ήδη φύγει, όμως η γυναίκα εντόπισε τη μικροσκοπική ιερόδουλη να κάθεται σε μια καρέκλα. Το βίντεο δείχνει τη στιγμή που της τραβά την πετσέτα που έχει πάνω της, αφήνοντάς τη γυμνή, ενώ της επιτίθεται άγρια με χαστούκια και σπρωξίματα για περισσότερα από πέντε λεπτά.

Κάποια στιγμή η σύζυγος στεκόταν πάνω στην ταραγμένη μασέρ και την άρπαξε για να της πάρει το τηλέφωνό της, ενώ της τραβούσε τα μαλλιά, ενώ αρκετές άλλες γυναίκες την παρακολουθούσαν το περιστατικό.

Η νεότερη γυναίκα ακούστηκε να ζητά επανειλημμένα συγγνώμη και λέει: «Δεν ήξερα ότι είχε γυναίκα» και «θα σταματήσω να τον βλέπω», σύμφωνα με τη New York Post.

Στον χώρο υπήρχαν διάφορα sex toys και καθρέφτες, με τους πελάτες να πληρώνουν περίπου 2.000 μπατ (65 δολάρια) για μια ώρα με ένα από τα κορίτσια.

Η αστυνομία ερευνά τώρα το περιστατικό. «Οι αξιωματικοί ελέγχουν πού συνέβη το περιστατικό. Κανείς δεν αναγνωρίζει αυτό το μέρος για μασάζ», σημείωσε εκπρόσωπός της. «Δεν υπήρξαν καταγγελίες από κανέναν από τους εμπλεκόμενους, αλλά ενθαρρύνω το θύμα να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία. Θα το ερευνήσουμε επειγόντως».

Ο δικηγόρος Anantarak Pathin δήλωσε ότι του είχαν διαρρεύσει λεπτομέρειες για τη φερόμενη επίθεση. Είπε ότι συνέβη σε έναν οίκο ανοχής στο Πουκέτ, όπου η νεότερη γυναίκα πιάστηκε να έχει σχέση με τον σύζυγο της επιτιθέμενης.

«Η επίθεση αποτελεί ποινικό αδίκημα και το θύμα μπορεί να το καταγγείλει στην αστυνομία. Νομίζω ότι η επίθεση είναι εξαιρετικά σοβαρή, επειδή αρκετοί άνθρωποι βρίσκονταν στο δωμάτιο και ήταν μάρτυρες του χαστουκιού και του ξεγυμνώματος. Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι η γυναίκα έμεινε γυμνή. Πρέπει να διερευνηθεί πλήρως», τόνισε.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook