Άγρια δολοφονία στην Κρήτη: Σκότωσε τον σπιτονοικοκύρη της πρώην συζύγου του | Photos

άγρια-δολοφονία-στην-κρήτη-σκότωσε-το-983164

Σοβαρά τραυματισμένη, πλην όμως τυχερή μέσα στην ατυχία και την τραγωδία που βιώνει, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου η γυναίκα που δέχθηκε τα πυρά του 51χρονου στο φονικό που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τετάρτης στις Μοίρες.

Η 65χρονη, που είδε τον άντρα της νεκρό από τα σκάγια πυροβόλου, φέρει διαμπερές τραύμα στην ωμοπλάτη.

Η ίδια νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση ενώ άμεσα αναμένεται να υποβληθεί σε απαραίτητο ιατρικό έλεγχο όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις με σειρά εξετάσεων συμπεριλαμβανομένου και αξονικής τομογραφίας.

Η γυναίκα, σε αντίθεση με τον αδικοχαμένο σύζυγό της φαίνεται να είχε την τύχη με το μέρος της και την γλίτωσε σαν από θαύμα καθώς αν η σφαίρα την είχε βρει σε άλλο σημείο, ίσως η κατάληξη να ήταν τραγική και στην περίπτωση της…

Το χρονικό της τραγωδίας

Υπενθυμίζεται ότι το τραγικό συμβάν σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε κεντρικό σημείο των Μοιρών όταν ο 51χρονος δράστης πήγε κατά πληροφορίες μεθυσμένος στο σπίτι της πρώην συζύγου του το οποίο βρίσκεται σε πρώτο όροφο και άρχισε μαινόμενος να φωνάζει.

Έντρομος ο ηλικιωμένος σπιτονοικοκύρης της που διέμενε μαζί την σύζυγό του στο ισόγειο της ίδιας πολυκατοικίας, άκουσε τις φωνές και τη φασαρία και βγήκε στο διαμέρισμα να δει τι συμβαίνει και εκεί κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί φαίνεται να εκτυλίχθηκαν όλα…

Ο σπιτονοικοκύρης έπεσε νεκρός, η γυναίκα του τραυματίστηκε και ο δράστης τράπηκε σε φυγή μετά την πράξη του και αναζητείται από τις αρχές.

Να σημειωθεί ότι στο σημείο της τραγωδίας έσπευσαν εξ αρχής ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ επί τόπου μετέβη στις Μοίρες και κλιμάκιο της Ασφαλείας Ηρακλείου.

Φωτό: Δια-SOS-τε τη Μεσαρά

Πηγή: cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook