Αγόρι βοήθησε στη γέννα της μαμάς του – Μαγικές εικόνες

αγόρι-βοήθησε-στη-γέννα-της-μαμάς-του-1408114

Σίγουρα στην χώρα μας δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τέτοιες εικόνες, όμως στο εξωτερικό συνηθίζεται τα μεγαλύτερα παιδιά -αν το θέλουν- να βοηθούν τη μητέρα τους να γεννήσει, βλέποντας έτσι το μικρότερό τους αδερφάκι να έρχεται στον κόσμο.

Οι φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ίδια η μαμά thelavenderdoula, όπως είναι το όνομά της στην δημοφιλή πλατφόρμα, είναι απλά μαγικές. Δεν υπάρχει άλλη λέξη για να περιγράψουμε την ομορφιά που κρύβουν τη στιγμή που ο μεγαλύτερος αδερφός βοηθά τη μητέρα του να φέρει στον κόσμο την μικρότερη αδερφούλα του.

Τις φωτογραφίες απαθανάτισε με τον φωτογραφικό της φακό η @milkandhannah, όπως σχολιάζει και η Hollie Lau κάτω από την ανάρτησή της.

«Σας συστήνω την μικρή Robin Indigo, που γεννήθηκε στα χέρια του αδερφού της Charlie στις 16 Μαϊου στις 4:13 π.μ.».

Στις φωτογραφίες που θα δείτε και εσείς παρακάτω ο Charlie φοράει τα γάντια του και στο πλευρό της μαίας, βοηθά τη μικρούλα Robin να γεννηθεί. Αν και στον χώρο βρίσκεται τόσο ο μπαμπάς του, όσο και ο μικρότερος αδερφός του, εκείνος έχει αναλάβει το ρόλο αυτό με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό.

Ο 9 χρονος Charlie όμως δεν βοήθησε μόνο να έρθει στον κόσμο η αδερφή του, αλλά είχε την τιμή να κόψει και τον ομφάλιο λώρο.

Οι φωτογραφίες είναι μαγικές, μοναδικές και αξίζουν το χειροκρότημα όλων μας μιας και δεν βλέπεις κάθε μέρα ένα μικρό αγόρι να ξεγεννά τη μητέρα του.

mothersblog.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook