Αγόρι που έπαιζε κρυφτό μπήκε σε κοντέινερ και κατέληξε… σε άλλη χώρα | Video

αγόρι-που-έπαιζε-κρυφτό-μπήκε-σε-κοντέ-1615399

Ένα αγόρι μπορεί να θεωρήσει τον εαυτό του τυχερό που είναι ζωντανό, καθώς κρύφτηκε σε ένα κοντέινερ παίζοντας κρυφτό και κλειδώθηκε μέσα σε αυτό για έξι ημέρες.

Στις 17 Ιανουαρίου, κατά τη διάρκεια της εκφόρτωσης εμπορευματοκιβωτίων από πλοίο του Μπαγκλαντές, το προσωπικό στο λιμάνι Κλανγκ της Μαλαισίας βρήκε ένα μπερδεμένο και αδυνατισμένο αγόρι να βγαίνει από ένα από τα εμπορευματοκιβώτια. Δεν μιλούσε την τοπική γλώσσα και έτσι οι λιμενικές αρχές δεν μπορούσαν να του αποσπάσουν καμία πληροφορία, αλλά υποπτεύθηκαν ότι ήταν θύμα εγκληματικής οργάνωσης εμπορίας ανθρώπων και έτσι κάλεσαν αμέσως την αστυνομία. Αποδείχθηκε, ότι το νεαρό αγόρι έπαιζε κρυφτό με τους φίλους του στην πόλη καταγωγής του, το Τσιταγκόνγκ του Μπαγκλαντές και επέλεξε ένα κοντέινερ για να κρυφτεί. Κλειδώθηκε μέσα και πέρασε τις επόμενες έξι ημέρες σε ένα πλοίο με προορισμό τη Μαλαισία

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που τράβηξαν οι εργαζόμενοι στο λιμάνι Κλανγκ δείχνουν το αδυνατισμένο αγόρι καθώς βγαίνει από το κοντέινερ. Λίγο αργότερα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε τοπικό νοσοκομείο.

@al_zach90Ah sudah!!!!!

♬ bunyi asal – AAL

Το αγόρι που αναγνωρίστηκε μόνο ως “Fahim”, είπε στους Μαλαισιανούς ερευνητές ότι αποκοιμήθηκε στο κοντέινερ ενώ κρυβόταν από τους φίλους του και στη συνέχεια βρέθηκε κλειδωμένο μέσα. Παρά τις κραυγές του για βοήθεια, κανείς δεν ήρθε να τον σώσει και έτσι πέρασε έξι ημέρες κλειδωμένος μέσα. Το εμπορευματοκιβώτιό του μεταφέρθηκε με πλοίο, σχεδόν 2.000 μίλια στο Port Klang της Μαλαισίας.

Το αγόρι δεν είχε φάει τίποτα εδώ και μέρες, όταν τελικά κατάφερε να επιβιώσει. Ευτυχώς, η υγεία του σταθεροποιήθηκε στο νοσοκομείο και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως. Οι αρχές της Μαλαισίας επιβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να αμφισβητηθεί η ιστορία του αγοριού και ότι δεν υπάρχουν υποψίες για εμπορία ανθρώπων σε αυτή την περίπτωση.

Η Μαλαισία έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για τον επαναπατρισμό του Fahim στην πατρίδα του, το Μπαγκλαντές. Το αγόρι μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του τυχερό, καθώς τα φορτηγά πλοία μπορεί να περάσουν εβδομάδες, ακόμη και μήνες στη θάλασσα, και χωρίς τροφή και νερό, δεν θα είχε επιβιώσει.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook