Αγωνιστικό και… διαιτησία στο επίκεντρο για τα Χανιά

αγωνιστικό-και-διαιτησία-στο-επίκεν-972501

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος επικεντρώνεται αυτή τη στιγμήη προσοχή στα Χανιά, όταν το πρώτο παιχνίδι που ακολουθεί για τη νέα χρονιά είναι αυτό που θα γίνει την προσεχή Δευτέρα απέναντι στη Δόξα Δράμας. Ειδικότερα, τα Χανιά θα φιλοξενήσουν τους «μαυραετούς» στο γήπεδο Περιβολίων, με στόχο τη νίκη.

Από ‘κει και πέρα, τα Χανιά ελπίζουν ότι θα έχουν και μια… καλύτερη αντιμετώπιση από τη διαιτησία, καθώς στέκονται ακόμα και σήμερα στο βαθμό που χάθηκε στο πρόσφατο κρητικό ντέρμπι με τον Εργοτέλη, οπότε και ακυρώθηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων το γκολ του Κάσσου. Μάλιστα, για το θέμα αυτό, τα Χανιά όπως είναι γνωστό, εξέδωσαν ανακοίνωση, ζητώντας να μην επαναληφθούν άλλα λάθη, ενώ σημειώθηκε ότι οι αποφάσεις της διαιτησίας έχουν κοστίσει από πέντε ως εφτά βαθμούς μέχρι σήμερα…

Για τα μεταγραφικά δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση και μένει να φανεί τις επόμενες ημέρες εάν τελικά η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη θα προχωρήσει στην απόκτηση κάποιου ή κάποιων παικτών.

Κατά τ’ άλλα, μπαμπάς έγινε ο Αλέξης Σελινιωτάκης, καθώς η σύζυγός του Εφη, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι!

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Χανιά είναι η εξής:

Το πιο όμορφο γκολ της ζωής του έβαλε ο αρχηγός της ομάδας μας Αλέξης Σελινιωτάκης. Η σύζυγός του Εφη έφερε τη Δευτέρα (30/12) «αγιοβασιλιώτικο» δώρο τον γιο τους!
Ευχόμαστε να τους ζήσει και να είναι καλότυχος στη ζωή του!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook