Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων Χανίων: «Συνεχίζουμε μαζικά διεκδικητικά»

αγωνιστική-συνεργασία-εμπόρων-χανίω-1283322

Ευχαριστήριο μήνυμα προς εκείνους που τους στήριξαν, στέλνει η Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων.

Παράλληλα, σε ανακοίνωσή της, η Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων αναφέρει την πρόστασή της για το προεδρείο του εμπορικού συλλόγου Χανίων.

Πιο αναλυτικά:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους, αυτοαπασχολούμενους και μικρούς εμπόρους που στήριξαν το ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Συνεργασίας Εμπόρων Χανίων.

Χαιρετίζουμε επίσης όλους τους συναδέλφους για την μαζική συμμέτοχη τους στις εκλογικές διαδικασίες.

Ελπίζουμε και στο μέλλων να υπάρχει η ανάλογη μαζική συμμετοχή όλων για να δοθούν λύσεις στα οξυμένα προβλήματα που βιώνουμε καθημερινά.

Από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να διεκδικήσουμε συλλογικά λύσεις στα μικρά αλλά και στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αυτοαπασχολούμενοι και οι μικροί έμποροι.

Τελειώνοντας στην επικείμενη συγκρότηση του διοικητικού συμβουλίου που θα γίνει στην συνεδρίαση την Πέμπτη 23/9/2021 θα θέλαμε να δημοσιοποιήσουμε την πρόταση μας, για αναλογικό προεδρείο, που είναι η ακόλουθη, με βάση και τα αποτελέσματα που έλαβαν τα τρία ψηφοδέλτια το πρώτο να πάρει τις θέσεις του προέδρου και του ταμία, το δεύτερο την θέση του γραμματέα και το τρίτο την θέση του αντιπροέδρου.

Συνεχίζουμε μαζικά διεκδικητικά.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook