Αγωνία για τους δυο εθελοντές δασοπυροσβέστες – Νοσηλεύονται σε ΜΕΘ του ΚΑΤ

αγωνία-για-τους-δυο-εθελοντές-δασοπυρ-1092904

Σε ΜΕΘ συνεχίζεται η νοσηλεία των δύο εθελοντών δασοπυροσβεστών με εκτεταμένης έκτασης εγκαύματα από τη φωτιά στις Αφίδνες. Άλλοι δυο στη Μονάδα Εγκαυμάτων

Αρκετά σοβαρή είναι η κατάσταση των δυο εθελοντών δασοπυροσβεστών που έδωσαν μάχη με τις φλόγες στο πύρινο μέτωπο των Αφιδνών. Η νοσηλεία τους συνεχίζεται σε ΜΕΘ του ΚΑΤ, ενώ άλλοι δύο βρίσκονται στη Μονάδα Εγκαυμάτων Πλαστικής χειρουργικής.

Σύμφωνα με νέο ιατρικό ανακοινωθέν του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής ΚΑΤ, η κατάσταση της υγείας των τεσσάρων εθελοντών δασοπυροσβεστών που διακομίστηκαν στο ΓΝΑ ΚΑΤ την 05 Αυγούστου 2021, έχει ως ακολούθως:

Οι δύο (ηλικίας 57 και 33 ετών) με περιορισμένης έκτασης εγκαύματα άνω άκρων, ανταποκρίνονται στη θεραπεία και νοσηλεύονται στη Μονάδα Εγκαυμάτων Πλαστικής Χειρουργικής, σε σταθερή κατάσταση εκτός κινδύνου.

Οι δύο (ηλικίας 55 και 53 ετών) με εκτεταμένης έκτασης εγκαύματα, με συνυπάρχον εισπνευστικό έγκαυμα, νοσηλεύονται με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Πηγή: ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook