«Αγώνας δρόμου» για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στα Χανιά – Πότε θα έρθει το ρεύμα

αγώνας-δρόμου-για-την-αποκατάσταση-814342

Συνεχίζουν να υφίστανται τις συνέπειες της πρωτοφανούς θεομηνίας οι πολίτες των Χανίων, αφού, παρά την προσπάθεια των αρμόδιων συνεργείων, αμέτρητα είναι τα σπίτια που ακόμα δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα.

Όπως αναφέρει ο ο τομεάρχης δικτύων του ΔΕΔΔΗΕ στα Χανιά, Γιώργος Πλοκαμάκης, σε επικοινωνία που είχε με το zarpanews.gr, οι εργασίες συνεχίζονται χωρίς διακοπή και θα συνεχίζονται και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Βλάβες έχουν προκληθεί σε πολλά μεμονωμένα σημεία, κυρίως λόγω της καταστροφής των στύλων από τον αέρα, τις πτώσεις δέντρων, τις βροχές και τους χειμάρρους. Προτεραιότητα, όπως προκύπτει, είναι να αποκατασταθούν οι πιο προσβάσιμες βλάβες, κάτι που έγινε στο Ντερέ και το χωριό έχει ξανά ρεύμα μετά από δύο ημέρες.

Ωστόσο, υπάρχουν περιστατικά, όπως στο Φουρνέ και περιοχή του Χλιαρού, όπου πεσμένα δέντρα και υπερχειλισμένα ποτάμια καθιστούν πολύ χρονοβόρα την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης.

Χωρίς ρεύμα παραμένουν σπίτια, μεταξύ άλλων, στον Άγιο Ονούφριο, την Αγία Μαρίνα, το Σταλό, γειτονιές στο Φωτακάδο και τα Παλαιά Ρούματα.

Ακόμη, πρόβλημα έχει δημιουργηθεί σε τμήμα του Κλαδισού, με αποτέλεσμα να έχει προγραμματιστεί διακοπή ρεύματος στην περιοχή του Αγίου Στυλιανού στο Βαμβακόπουλο, ενώ άλλη μία θα γίνει και στην Παρηγοριά.

Πρέπει να σημειωθεί οτι νέες βλάβες συνεχίζουν να προκύπτουν, ακόμα και σήμερα, αφού ο καιρός μόνο σύμμαχος δεν είναι για συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ.

zarpanews.gr

One thought on “«Αγώνας δρόμου» για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στα Χανιά – Πότε θα έρθει το ρεύμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook