Αγώνα τένις με Τσιτσιπά «έκλεισε» ο Κυριάκος Μητσοτάκης

αγώνα-τένις-με-τσιτσιπά-έκλεισε-ο-κυ-922072

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Χούμπερτ Χούρκας για το Davis Cup στο Tatoi Club. Οι δύο άνδρες συνομίλησαν μετά το τέλος του παιχνιδιού και συμφώνησαν να παίξουν στο μέλλον και μεταξύ τους ένα παιχνίδι.

Παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη διεξήχθη ο μεγάλος αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Πολωνό Χούμπερτ Χούρκας για το Davis Cup. Ο κ. Μητσοτάκης έφτασε στο Tatoi Club για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Εθνικής ανδρών με την Πολωνία και είδε τον Στέφανο Τσιτσιπά να αποδίδει εξαιρετικό τένις και να νικάει με 2-0 σετ τον Χούμπερτ Χούρκας.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, μετέβη στη σουίτα της ελληνικής ομάδας, όπου συνεχάρη όλα τα μέλη της Εθνικής ανδρών, συνομίλησε με τον αρχηγό αποστολής, Απόστολο Τσιτσιπά, και έδωσε τα συγχαρητήριά του στον κορυφαίο Έλληνα τενίστα. Ο κ. Μητσοτάκης στη συνομιλία που είχε με τον Στέφανο Τσιτσιπά, δεν στάθηκε μόνο στη σημερινή νίκη, αλλά και στη σκληρή δουλειά που κάνει ο Έλληνας αθλητής όλα αυτά τα χρόνια, για να φτάσει στην διεθνή καταξίωση. Μάλιστα συμφώνησαν κάποια στιγμή στο μέλλον να παίξουν και μεταξύ τους ένα παιχνίδι τένις.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook