Αγωγή κατά γνωστού πλαστικού χειρουργού κατέθεσε 38χρονη – Σοκαριστικές εικόνες

αγωγή-κατά-γνωστού-πλαστικού-χειρουρ-1360650

Αγωγή σε βάρος γνωστού πλαστικού χειρουργού για αποτυχημένη πλαστική επέμβαση κατέθεσε μία 38χρονη γυναίκα, ζητώντας το ποσό των 850.000 ευρώ. Οι επεμβάσεις προσθήκης υαλουρονικού οξέος στα χείλη της έγιναν το 2018 και σύμφωνα με τον δικηγόρο της 38χρονης, λόγω “ιατρικών σφαλμάτων και λαθών” η πελάτισσά του έχει υποστεί μόνιμη βλάβη.

“Το Πρωινό” του ΑΝΤ1 παρουσίασε τις σοκαριστικές φωτογραφίες της γυναίκας και φιλοξένησε τον δικηγόρο της, Γιώργο Κατσαρίδη. “Ήταν 35 χρονών, επισκέφτηκε ιατρείο γνωστού πλαστικού χειρουργού των Αθηνών για να κάνει κάτι πολύ απλό, μία ιατρική πράξη στην οποία προβαίνουν πάρα πολλές γυναίκες καθημερινά, μία θεραπεία ενέσιμη υαλουρονικού οξέος στα χείλη”, είπε αρχικά ο δικηγόρος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η πελάτισσά του “έχει μόνιμη βλάβη, έχει παραμορφωτικές ουλές, οι οποίες ποτέ δεν θα επανέλθουν. Θα χρειαστεί να κάνει επανορθωτική επέμβαση, η οποία όμως δεν μπορεί να επαναφέρει την κατάσταση στο 100%…”.

“Στο παρά πέντε έσωσε το δεξί της μάτι, γιατί προς τα εκεί βρήκε διέξοδο το απόστημα. Η γυναίκα δεν μπορεί να πιει με καλαμάκι, δεν κλείνουν τα χείλη της, όταν μιλάει εκτοξεύονται σταγονίδια”, είπε ο Γιώργος Κατσαρίδης και πρόσθεσε ότι λόγω της τεράστιας ψυχολογικής πίεσης, η 38χρονη έπεσε σε κατάθλιψη, παρακολουθείται από ψυχίατρο και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή. Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι η πελάτισσά του προσπαθούσε να επικοινωνήσει επανειλημμένως με τον πλαστικό χειρούργο και το επιτελείο του και κανείς δεν έβγαινε στο τηλέφωνο.

Δείτε το ρεπορτάζ:

 enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook