Άγνωστοι τα έκαναν «γης μαδιάμ» σε σχολείο της Κρήτης

άγνωστοι-τα-έκαναν-γης-μαδιάμ-σε-σχο-1149612

Άντρες από την σήμανση Ρεθύμνου βρέθηκαν στις 4 το απόγευμα στον χώρο του Σταυράκειου Γυμνασίου Ανωγείων, συλλέγοντας αποτυπώματα και υλικό που μπορεί να τους βοηθήσει στην ανακάλυψη των δραστών που βανδάλισαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, μια αίθουσα και τους εξωτερικούς χώρους άθλησης του σχολείου.

Παρούσα στον χώρο ήταν και η διευθύντρια του Γυμνασίου Δήμητρα Στασινού που έδωσε τις απαραίτητες πληροφορίες στους αστυνομικούς για το τι αντίκρισε το πρωί που ειδοποιήθηκε από την υπάλληλο καθαριότητας, ενώ η ίδια έχει ήδη δώσει κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα Ανωγείων και έχει καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων.

Η συλλογή αποτυπωμάτων επικεντρώθηκε στο παράθυρο της αίθουσας από το οποίο φαίνεται να εισήλθαν οι δράστες, ενώ στα γραφεία της ασφάλειας μετέφεραν υλικό, όπως γόπες τσιγάρων, κουτάκια αναψυκτικών από τα οποία μπορεί να βρεθεί dna. Τα ευρήματα θα μεταφερθούν στην Αθήνα και θα περιμένουμε τα αποτελέσματα τους και αν αυτά οδηγήσουν σε κάποιον ή κάποιους υπόπτους.

Οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο και στους εξωτερικούς χώρους όπου υπήρξαν καταστροφές στα γήπεδα μπάσκετ και ποδοσφαίρου, στην υδρορροή και στον πίνακα της Δ.Ε.Η

Το περιστατικό έχει θορυβήσει την Ανωγειανή κοινωνία και τον μαθητικό και εκπαιδευτικό κόσμο. Ελπίζουμε να είναι και το τελευταίο που αφορά έναν τόσο ιερό χώρο όπως το Σταυράκειο σχολείο Ανωγείων.

Πηγή: anogi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook