Αγνώριστος ο Άρης Σερβετάλης με ράσα και μούσια – Θα υποδυθεί σε ταινία τον Άγιο Νεκτάριο | Photos

αγνώριστος-ο-άρης-σερβετάλης-με-ράσα-κ-1061472

Στη διεθνή κινηματογραφική παραγωγή “The Man of God” που θα γυριστεί στην Ελλάδα, πρωταγωνιστεί ο Άρης Σερβετάλης. Στην ταινία συμμετέχει και ο σταρ του Χόλιγουντ, Μίκι Ρουρκ.

Το «Man Of God» («Ο άνθρωπος του θεού») πραγματεύεται τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου Αιγίνης. Κατά τον 19ο αιώνα ο ιερέας Νεκτάριος εκδιώχθηκε από την εκκλησία του και εξορίστηκε στην Αίγυπτο.  Εκεί συνέχισε να φροντίζει τους φτωχούς και να διδάσκει τα κορίτσια των αγροτών να διαβάζουν και να γράφουν.

Μάλιστα ίδρυσε ένα μοναστήρι σε άγονο νησί που εξακολουθεί να αποτελεί μέχρι σήμερα προσκυνηματικό φάρο της Ορθοδοξίας.

Το ρόλο του Αγίου Νεκταρίου υποδύεται ο Αρης Σερβετάλης ενώ ο Μίκι Ρουρκ παίζει το ρόλο ενός παράλυτου άνδρα.

Δείτε τiς φωτογραφίες του NDP Photo Agency

Η ιστορία επικεντρώνεται στις συκοφαντίες και τις διώξεις που υπέστη ο Άγιος Νεκτάριος, χωρίς ωστόσο να λυγίσει και να σταματήσει να κηρύττει τον λόγο του θεού.

Τα γυρίσματα που ήταν να αρχίσουν τον Απρίλιο, αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Πιθανολογείται οτι θα αρχίσουν μέσα στον Ιούνιο στην Ελλάδα. Η παραγωγή αναμένει και τον Αμερικανό σταρ Μίκι Ρουρκ, όταν το επιτρέψουν οι ταξιδιωτικές οδηγίες.

Τον Άρη Σερβετάλη στον ρόλο του Αγίου Νεκταρίου πλαισιώνει ένα εξαιρετικό πολυπρόσωπο καστ. Ανάμεσα στους ηθοποιούς που συμμετέχουν είναι :Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Γιάννη Στάνκογλου, Νικήτα Τσακίρογλου, Τόνια Σωτηροπούλου, Μάνο Γαβρά, Γιάννη Αναστασάκη, Μιχάλη Οικονόμου, Αλέξανδρο Μυλωνά, Παύλο Κουρτίδη, Αλεξάντερ Πετρόφ και άλλους.

Τη μουσική της ταινίας έχει αναλάβει ο πολυβραβευμένος μουσικοσυνθέτης Ζμπίγκνιου Πράισνερ, διάσημος μέσα από την συνεργασία του με τον Κριστόφ Κισλόφσκι.

Η ημερομηνία εξόδου της ταινίας στους κινηματογράφους από τη Feelgood έχει οριστεί για τον Νοέμβριο στην επέτειο των 100 χρόνων από την κοίμηση του Αγίου Νεκταρίου.

Η Pure Flix / Quality Η Flix έχει τα δικαιώματα των διεθνών πωλήσεων της θρησκευτικού περιεχομένου ταινίας.

Τα δικαιώματα πωλούνται στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου.

Την ταινία έχει γράψει και σκηνοθετεί η Γελένα Πόποβιτς.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook