Αγνοείται η τύχη του μοντέλου με την κοκαΐνη – Από τις 23 Ιανουαρίου έχει να επικοινωνήσει

αγνοείται-η-τύχη-του-μοντέλου-με-την-κο-620149

Στις 23 Ιανουαρίου, η 21χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου, που είχε συλληφθεί κατοχή και εμπόριο κοκαϊνης στην Κίνα, μετήχθη από τις φυλακές ανηλίκων στις φυλακές ενηλίκων υψίστης ασφαλείας του Χονγκ Κονγκ. Ωστόσο έκτοτε, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Σάκη Κεχαγιόγλου, δεν έχει επικοινωνήσει με τους οικείους της.

Στις φυλακές ανηλίκων η Ειρήνη εργαζόταν στα πλυντήρια όπου έπλενε και σιδέρωνε, ανέφερε ο ιερέας Τζ. Γουίδερσπουν, στη Real News. «Προς το παρόν η Ειρήνη εφόσον δεν έχει καταδικαστεί, έχει το δικαίωμα να δέχεται μια δεκαπεντάλεπτη επίσκεψη την ημέρα. Στην περίπτωση όμως που κάποιος καταδικαστεί, δεν δικαιούται παρά μόνο μία επίσκεψη το μήνα», τόνισε ο ιερέας.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος της 21χρονης κ. Κεχαγιόγλου σχολίασε για τις συνθήκες που επικρατούν στο σωφρονιστικό κατάστημα: «Η μεταγωγή της Ειρήνης σε γυναικείες φυλακές ήταν υποχρεωτική λόγω της συμπλήρωσης του 21ου έτους της ηλικίας της. Οι συνθήκες του περιβάλλοντος είναι καλές και έως τώρα δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα. Βρίσκομαι σε συνεχή επαφή με του δικηγόρους που θα την υπερασπιστούν στη δίκη της, που είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 7 Μαρτίου.

Η ίδια διακηρύσσει την αθωότητά της και ελπίζει ότι οι ένορκοι και οι δικαστές θα αντιληφθούν ότι υπήρξε θύμα επιτήδειων, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν την ηλικία, την απειρία και την αθωότητά της. Οφείλω, να επισημάνω ότι όταν κάποιος συλλαμβάνεται έχοντας στην κατοχή του την ποσότητα με την οποία συνελήφθη η Ειρήνη, αντιμετωπίζει -στην περίπτωση που κριθεί ένοχος- βαρύτατες ποινές κάθειρξης, σύμφωνα με τους εκεί ισχύοντες νόμους. Θεωρώ λοιπόν την υπόθεση δύσκολή με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά».

altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook