Αγία Σοφία: Οι Τούρκοι κατέβασαν τις πινακίδες που γράφουν «Μουσείο» | Video

αγία-σοφία-οι-τούρκοι-κατέβασαν-τις-πι-1074830

Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας από μουσείο σε τζαμί.

Σήμερα μάλιστα, υπάλληλοι του δήμου άρχισαν να αφαιρούν τις πινακίδες του τουρκικού υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού όπου αναγράφεται η ένδειξη «μουσείο».

Την ίδια ώρα, σε αποκαλύψεις για τα σχέδια του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά την απόφαση να μετατραπεί η Αγία Σοφία σε τζαμί προχωρά η γερμανική εφημερίδα Bild. Το δημοσίευμα κάνει λόγο για «plan B» του προέδρου της Τουρκίας, καθώς αναφέρει ότι ο Ερντογάν «όχι μόνο θέλει να προσευχηθεί στις 24 Ιουλίου, όταν θα ανοίξει για πρώτη φορά ως τζαμί στο κοινό, αλλά σχεδιάζει να κάνει και κήρυγμα».

Πηγή: iefimerida.gr

One thought on “Αγία Σοφία: Οι Τούρκοι κατέβασαν τις πινακίδες που γράφουν «Μουσείο» | Video

  1. Μόλις παρακολούθησα συνέντευξη του υπουργού εξωτερικών των ΗΠΑ πού οταν ρωτήθηκε για το θέμα της Αγίας Σοφίας γέλασε και απάντησε: Έχουμε δυσαρεστηθεί με την μετατροπή της σε τζαμί. Αυτό είναι τό μόνο που θα πάω πάνω στο θέμα αυτό. Ο Δένδιας λοιπόν λέει ψέματα ότι όλοι στο εξωτερικό ετοιμαζωντε να αντιδράσουν κλπ. Κανείς δεν ενδιαφέρεται ούτε ασχολείται στο εξωτερικό. Αναλωνόμαστε με την καθοδήγηση των πολιτικών σε λάθος θέματα και δέ ασχολιόμαστε με το πραγματικό θέμα, να ετοιμαστούμε για την καταιγίδα των ηττών που ερχετα. Απαιτήσετε τι κάνουν καθημερινά για την ΑΜΥΝΑ της χώρας και την προετοιμασία του λαού. Είναι μεγάλος λάθος να νομίζουμε ότι έχουμε μόνο εξωτερικό μέτωπο στα νησιά και Έβρο, το μεγαλύτερο μέτωπο είναι στο εσωτερικό και είναι 1.000 ετοιμοπόλεμοι μουσουλμάνοι που μισούν και την Ελλάδα κάτι τους Έλληνες. Τις οικογένειες αυτών που θα πολεμάμε ποιος θα τις προστατεύσει Conehead ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook