Αγία Πελαγία: Με το πρώτο φως της ημέρας η συνέχεια των ερευνών για την αγνοούμενη 45χρονη

αγία-πελαγία-με-το-πρώτο-φως-της-ημέρας-1545121

Από την Αγία Πελαγία έως και την Λυγαριά έγιναν εντατικές έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν άλλοι αγνοούμενοι.

Οι έρευνες για την 45χρονη, συνεπιβάτιδα του άτυχου 50χρονου απέβησαν άκαρπες και θα συνεχίσουν αύριο με το πρώτο φως της ημέρας.

Στις έρευνες συμμετείχαν 3 άτομα από το Κέντρο Συντονισμού, 5 άτομα ερευνούσαν επί τόπου ενώ παράλληλα συνέδραμαν και δύτες.

Σύμφωνα με τα όσα περιγράφει στο neakriti.gr, ο σύζυγός της 45χρονης, η γυναίκα του βρισκόταν στο ίδιο όχημα που εντοπίστηκε η σορός του 50χρονου νεκρού άνδρα, ο οποίος δεν τα κατάφερε να βγει ζωντανός, όταν τα ερμητικά νερά της βροχής που είχαν μετατρέψει τους δρόμους στην Αγία Πελαγία σε ποτάμια, παρέσυραν το όχημα του με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Όταν ξέσπασε η καταιγίδα, o 50χρονος νεκρός μιλούσε στο τηλέφωνο με τη σύζυγό του και κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους φέρεται να της περιέγραφε πως το νερό έχει φτάσει ως τα παράθυρα του αυτοκινήτου, τα οποία είχε κλείσει.

Όταν πια το νερό κάλυψε το όχημα, το κινητό «νέκρωσε».

Αγνοείται η συνεπιβάτιδα του 50χρονου, ενώ την ίδια στιγμή έρευνες πραγματοποιήθηκαν σε όλα τα οχήματα που έχουν παρασυρθεί, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Από την Αγία Πελαγία έως και την Λυγαριά έγιναν εντατικές έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν άλλοι αγνοούμενοι.

Οι έρευνες για την 45χρονη, συνεπιβάτιδα του άτυχου 50χρονου απέβησαν άκαρπες και θα συνεχιστούν αύριο, με το πρώτο φως της ημέρας.

Στις έρευνες συμμετείχαν 3 άτομα από Κέντρο Συντονισμού που είχε στηθεί σε σκάφος μέσα στη θάλασσα, 3 άτομα ερευνούσαν επί τόπου ενώ παράλληλα συνέδραμαν και δύτες.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook