Αγγλίδα που δηλώνει αντιφεμινίστρια «τρελαίνεται» όταν βλέπει γυναίκες να πληρώνουν στα ραντεβού τους

αγγλίδα-που-δηλώνει-αντιφεμινίστρια-1430340

Δεν μπορεί να δεχτεί ότι υπάρχουν γυναίκες που πληρώνουν όταν βγαίνουν με έναν άντρα.

Μια γυναίκα στην Αγγλία που αυτοαποκαλείται «αντιφεμινίστρια» παραδέχθηκε ότι ανατριχιάζει κάθε φορά που βλέπει μια γυναίκα να πληρώνει στο ραντεβού της, λέγοντας ότι αυτό πρέπει να γίνεται πάντοτε από τον άντρα.

Η 39χρονη Κλαίρη Γκρέυ, έχει έναν παραδοσιακό τρόπο προσέγγισης της ζωής, καθώς αποδέχεται την νοικοκυρά της δεκαετίας του 1950. Μάλιστα, τόνισε ότι δεν μπορεί να υποστηρίξει έναν άντρα που δεν ακολουθεί τον παλιό ρομαντικό τρόπο, καθώς θέλει να της φέρονται «σαν κυρία».

«Είμαι σαν μια νοικοκυρά της δεκαετίας του 1950, πιστεύω ότι ο άντρας πρέπει να δουλεύει και η γυναίκα να φροντίζει το σπίτι. Θα πρέπει να ετοιμάζει το τραπέζι που θα δειπνήσει με τον σύντροφό της και να φροντίζει τις δουλειές του σπιτιού», είπε στη Mirror.

Τα στάνταρ της στα ραντεβού είναι υψηλά, αφού συχνά δοκιμάζει τους άντρες για το κατά πόσο πρόθυμοί είναι να βάλουν το χέρι στην τσέπη. «Ένας άντρας πρέπει να με καλέσει σε ραντεβού. Πρέπει να μου ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου, όχι μόνο στο πρώτο ραντεβού. Θα πρέπει να πληρώνει πάντα. Πραγματικά ανατριχιάζω όταν βλέπω γυναίκες να πηγαίνουν σε μπαρ και να πληρώνουν. Δεν είναι μέρος της γυναίκας αυτή η διαδικασία, είναι ντροπιαστικό» συνέχισε.

«Πρέπει να οδηγεί τις περισσότερες φορές και να βάζει βενζίνη στο αυτοκίνητό μου. Περιμένω λουλούδια και ρομαντικές κινήσεις. Θα πρέπει να με κάνει να νιώθω ξεχωριστή. Καθώς η σχέση προχωράει, αν οδεύει προς τον γάμο και τα παιδιά, θα πρέπει να ξέρει ότι δεν θα ξαναδουλέψω μόλις γεννήσω», πρόσθεσε η 39χρονη, η οποία συμπλήρωσε ότι δεν θα φιλούσε ποτέ στο πρώτο ραντεβού και δεν θα έκανε σεξ με κάποιους τους πρώτους έξι μήνες και εφόσον η σχέση δεν είναι σοβαρή. «Είμαι τόσο αντιφεμινίστρια», είπε.

«Οι γυναίκες της εποχής μας είναι εύκολες και κοιμούνται με άντρες από το πρώτο ραντεβού. Ξέρω ότι οι απόψεις μου είναι προϊστορικές και όχι τόσο αρεστές, αλλά είμαι απελπισμένη και αναζητώ την αγάπη. Θέλω απλώς έναν καλό, παλιομοδίτικο άντρα να γεράσει μαζί μου», τόνισε.

plus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook