Αγγελική Νικολούλη: «Με σημάδευε όπλο, ενώ κρατούσα το μωρό μου στην αγκαλιά»

αγγελική-νικολούλη-με-σημάδευε-όπλο-1161021

Εχει ξεσκεπάσει δολοφόνους, έχει βρει ανθρώπους που δεν είχαν ελπίδα και έχει εξιχνιάσει εγκλήματα πάθους και υποθέσεις γεμάτες μυστήριο. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», Αγγελική Νικολούλη έχει δηλώσει ότι έχει δεχθεί απειλές κατά της ζωής της και σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε σε ένα άγνωστο γεγονός.

«Η δουλειά μου είναι για μένα τρόπος ζωής. Ποτέ δεν το έβαλα κάτω! Πέρα από το μυστήριο και τους γρίφους, που με συναρπάζουν, με γεμίζει σαν άνθρωπο και η προσφορά στο συνάνθρωπό μου, που υποφέρει. Αυτό που με κάνει να προχωράω τόσα χρόνια την έρευνα, είναι η αναζήτηση της αλήθειας, που κάποιοι θέλουν να θάψουν… Όταν βλέπω το σκοτάδι να διαλύεται απ’ το Φως, η χαρά και η ηθική αμοιβή μου είναι μεγαλύτερες από το όποιο εμπόδιο ή απογοήτευση».

Μάλιστα η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί απειλές για την ζωή της με όπλο. «Έχω δεχτεί απειλές για την ζωή μου και ακραία περιστατικά εκφοβισμού. Έχω δει όπλο να με σημαδεύει ενώ κρατούσα το μωρό μου στην αγκαλιά. Αν φοβόμουν θα είχα σταματήσει από καιρό, παρόλα αυτά συνεχίζω», ανέφερε στο περιοδικό «You»

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook