Αγγελική Μαράκη: «Θα είμαι ένα καλό «όπλο στη φαρέτρα» του Αρναουτάκη»

αγγελική-μαράκη-θα-είμαι-ένα-καλό-όπ-860714

Την άποψη ότι στο συνδυασμό του Σταύρου Αρναουτάκη υπάρχουν άτομα πάρα πολύ άξια και με γνώσεις, έτοιμα να προσφέρουν για την Κρήτη, που ευαγγελίζεται ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, εξέφρασε μιλώντας την Τρίτη στο μικρόφωνο του SUPER FM 89,6 στην εκπομπή του Δημήτρη Παππά, η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος της εκλογικής περιφέρειας Χανίων με το συνδυασμό του επικεφαλής του συνδυασμού «Κρήτη η ζωή μας», Αγγελική Μαράκη.

Με καταγωγή από το Σέλινο, η νεαρή δικηγόρος, μίλησε για προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο οι περιοχές στα νότια των Χανίων όσο και το οδικό δίκτυο στα Μεγάλα Χωράφια και έδειξε ενημερωμένη για τις προσπάθειες αποκατάστασής τους.

Για τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο στο Σέλινο: «Στο Σέλινο υπήρξαν αρκετά προβλήματα από την πρόσφατη θεομηνία στο οδικό δίκτυο, τόσο στο ανατολικό Σέλινο, όσο και στο δρόμο προς Παλαιόχωρα. Γίνονται όμως προσπάθειες για να αποκατασταθούν οι ζημιές».

Για τις ενέργειες για τα έργα βιολογικού καθαρισμού στο Σέλινο: «Θεωρώ ότι θα ξεκινήσουν οι εργασίες και θα προχωρήσει το έργο».

Για τις προοπτικές τουριστικής αξιοποίησης των περιοχών σε Σέλινο και Κάνδανο: «Θεωρώ ότι υπάρχει περαιτέρω προοπτική για ανάπτυξη τουρισμού, να βελτιωθούν οι υπάρχουσες υποδομές, το οδικό δίκτυο, όπως επίσης και στην Κοντούρα, που είναι μια περιοχή που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί περισσότερο.»

Ωστόσο όπως δήλωσε η υποψηφία περιφερειακή σύμβουλος «δεν αρκεί σίγουρα βούληση και θέληση, αλλά χρειάζεται να ακολουθήσουμε μία συγκεκριμένη πορεία, μια χρονοβόρα διαδικασία, αλλά απαραίτητη και για λόγους διαφάνειας».

Αναφερόμενη στην απόφασή της να κατέβει ως υποψήφια η κα Μαράκη τόνισε πως έπεσε ως «κεραυνός εν αιθρία» στους δικούς της ανθρώπους μολονότι ήταν ανέκαθεν πολιτικοποιημένη. «Από τη στιγμή που δέχθηκα την πρόταση και γνώρισα τους ανθρώπους της παράταξης του κ. Αρναουτάκη, το σκέφτηκα, το επεξεργάστηκα και έκρινα ότι αξίζει και ότι μπορώ κι εγώ να βοηθήσω.. .Με πολλή δουλεία και εμπιστοσύνη στους πιο έμπειρους σε θέματα αυτοδιοίκησης, θα είμαι ένα καλό «εργαλείο» στη φαρέτρα του κυρίου Αρναουτάκη».

Σχολιάζοντας όσα προσάπτουν κάποιοι στον Σταύρο Αρναουτάκη περί μεγαλύτερου ενδιαφέροντος για το Ηράκλειο, σε σχέση με άλλες Περιφέρειες, η κα Μαράκη, όπως είπε χαρακτηριστικά από τις μέχρι τώρα επισκέψεις και επαφές της «δεν έχω αποκομίσει μια τέτοια εικόνα. Η άποψη μου είναι ότι η Περιφέρεια έχει πολύ καλή συνεργασία και είναι αρωγός στις προσπάθειες κάθε δήμου».

Τέλος η Χανιώτισσα επιστήμονας έκλεισε με το επικείμενο πρόγραμμα των δράσεων του συνδυασμού του κ. Αρναουτάκη «Κρήτη η ζωή μας» στο οποίο πέρα από τις συνεχιζόμενες επισκέψεις σε όλους τους Δήμους της περιφερειακής ενότητας Χανίων, περιλαμβάνεται, μέσα στην εβδομάδα, μια μεγάλη εκδήλωση-παρουσίαση, της οποίας η ακριβής ημερομηνία και ώρα θα γνωστοποιηθούν άμεσα.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook