ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Η επιχείρηση με την επωνυμία «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET», που εδρεύει στα Χανιά, επί της οδού Μπουνιαλή 11-19 (εφεξής και χάριν συντομίας η «Εταιρεία») δικαιούχος μεταξύ άλλων των διαδικτυακών τόπων με domain names «www.zarpanews.gr», «zarpanews.gr/aggelies» και των εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα και tablet (εφεξής και χάριν συντομίας «ZARPAΑΓΓΕΛΙΕΣ») προσφέρει τις υπηρεσίες της υπό τους κάτωθι αναλυτικά περιγραφόμενους όρους χρήσης, καθώς και την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων, η οποία βρίσκεται εδώ, τους οποίους ο εκάστοτε επισκέπτης / χρήστης του ZARPAΑΓΓΕΛΙΕΣ παρακαλείται να διαβάσει προσεκτικά και να προβεί σε επίσκεψη/χρήση των σελίδων και υπηρεσιών του ZARPAΑΓΓΕΛΙΕΣ, μόνον εφόσον τους αποδέχεται πλήρως.

Σε περίπτωση διαφωνίας ο χρήστης παρακαλείται όπως δεν προβεί σε χρήση του ZARPAΑΓΓΕΛΙΕΣ, αλλά όπως γνωστοποιήσει στην Εταιρία τις όποιες τυχόν παρατηρήσεις του προκειμένου να ληφθούν υπόψη, πάντοτε εντός των ορίων του δυνατού, της καλής πίστης και των οικείων συναλλακτικών ηθών. Οι παρατηρήσεις που τυχόν υποβληθούν, καταγράφονται και αναλύονται από την Εταιρία για τη διεξαγωγή συμπερασμάτων, σε καμία περίπτωση όμως δεν δεσμεύουν αυτήν έναντι του χρήστη ή οποιουδήποτε τρίτου.

Επισκέπτες/χρήστες του ιστοτόπου που είναι ανήλικοι δεν επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του ιστοτόπου που μπορεί να θεωρούνται ακατάλληλες για ανηλίκους και οι οποίες δεν είναι δυνατό να ελεγχθούν από τον ιστότοπο. Σε κάθε ενότητα ή υπηρεσία που μπορεί να περιέχει υλικό ακατάλληλο/προσβλητικό/ανήθικο υπάρχει προειδοποίηση προς τους επισκέπτες/χρήστες. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες αυτοβούλως επισκεφθούν σελίδες με υλικό ακατάλληλο/προσβλητικό/ανήθικο και το οποίο δεν είναι δυνατό να ελέγχεται συνεχώς, ο ιστότοπος δεν φέρει ευθύνη. Η Εταιρία δεν συλλέγει σε γνώση τις προσωπικές πληροφορίες από ανηλίκους. Εάν διαπιστώσει ότι έχει συλλέξει οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες από ανήλικο χωρίς επαληθεύσιμη γονική συναίνεση, θα διαγράψει τις πληροφορίες από τη βάση δεδομένων της το συντομότερο δυνατό.

1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η Εταιρία παρέχει στους επισκέπτες/χρήστες του ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ πλήθος υπηρεσιών, οι οποίες συνίστανται κυρίως στην παροχή πληροφοριών, διαφημίσεων παντός είδος/τύπου, στην δυνατότητα χρήσης εργαλείων επικοινωνίας, υπηρεσιών αναζήτησης, μαζικής πρόσβασης των χρηστών κ.λ.π. Το σύνολο των υφιστάμενων υπηρεσιών καθώς και οιεσδήποτε νέες υπηρεσίες συμπεριληφθούν «ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ» υπόκεινται στους παρόντες όρους χρήσης, εκτός αν ρητά προβλέπεται το αντίθετο. Ο επισκέπτης/χρήστης των υπηρεσιών του ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ αποδέχεται πλήρως και αναντίρρητα ότι το σύνολο των πληροφοριών/υπηρεσιών του ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ παρέχεται «όπως έχει» και η Εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει αναφορικά με την περιορισμένη χρονική διάρκεια, τη διαγραφή, την κακή απόδοση, την αδυναμία ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεδομένων των χρηστών, καθώς και την οιαδήποτε ζημία, η οποία ενδεχομένως προκληθεί από την χρήση του ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ.

Η χρήση του ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ διέπεται από τις διατάξεις του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού -Κοινοτικού και Διεθνούς Δικαίου, που είναι δεσμευτικές για τον εκάστοτε χρήστη/επισκέπτη, ο οποίος υποχρεούται να συμμορφώνεται σε αυτές. Επιπροσθέτως ο χρήστης/επισκέπτης υποχρεούται να χρησιμοποιεί το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες του ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ σύμφωνα με την οικεία νομοθεσία, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες όρους απέχοντας από οιαδήποτε ενέργεια η οποία μπορεί να προσβάλλει το ήθος και την προσωπικότητα άλλων επισκεπτών/χρηστών ή να δημιουργήσει προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ.

Ο χρήστης/επισκέπτης κατανοεί και αποδέχεται ότι ο ιστότοπος δεν κάνει προκαταρκτικό έλεγχο του περιεχομένου, αλλά ότι ο ιστότοπος και οι αρμόδιοι συνεργάτες του διατηρούν το δικαίωμα (και όχι την υποχρέωση) της αποκλειστικής επιλογής άρνησης ανάρτησης/δημοσίευσης ή μετακίνησης ή διαγραφής οποιουδήποτε περιεχομένου διατίθεται μέσω των υπηρεσιών του. Επίσης, ο ιστότοπος και οι αρμόδιοι συνεργάτες του διατηρούν το δικαίωμα να διαγράφουν χωρίς ειδοποίηση οποιοδήποτε περιεχόμενο παραβιάζει τους παρόντες όρους χρήσης.

2. ΟΡΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ/ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΗ

Ο Χρήστης/επισκέπτης που επιθυμεί να εγγραφεί στις υπηρεσίες του ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ θα πρέπει:

  • να δηλώνει τα αληθή, πλήρη και ισχύοντα προσωπικά του στοιχεία, όπως αυτά ζητούνται στο ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣστις σχετικές αιτήσεις για πρόσβαση στα περιεχόμενα/υπηρεσίες του
  • να ενημερώνει επιμελώς το ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣάμεσα για κάθε αλλαγή των ανωτέρω στοιχείων καθώς και να φροντίζει ώστε τα στοιχεία αυτά να παραμένουν διαρκώς ακριβή, πλήρη και αληθή

Η Εταιρία παρέχει στους χρήστες του ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣυπηρεσίες μελών, κατόπιν αποδοχής των όρων χρήσης και ολοκλήρωσης της διαδικασίας καταχώρησης των στοιχείων τους. Μόλις ο επισκέπτης / χρήστης ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής, παραλαμβάνει επιβεβαίωση της εγγραφής του μέσω μοναδικού υπερσυνδέσμου, ο οποίος αποστέλλεται στην διεύθυνση που ο ίδιος θα έχει ορίσει και ο χρήστης/μέλος τεκμαίρεται πως έχει αποδεχθεί τους παρόντες όρους και γνωρίζει αυτούς.

Οι χρήστες παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνοι για όλες τις πράξεις που διενεργούνται υπό τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης, το όνομα χρήσης και γενικότερα τον λογαριασμό τους (useraccount). Οι χρήστες συμφωνούν να ειδοποιούν άμεσα την εταιρία για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού τους και οποιαδήποτε γενόμενη ή / και πιθανή παραβίαση ασφάλειας. Επίσης, οι χρήστες ευθύνονται αποκλειστικά για την προσεκτική χρήση του λογαριασμού τους και την τυπική έξοδο τους από τον λογαριασμό τους στο τέλος κάθε χρήσης (Logout). Η εταιρία δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει από την αδυναμία των χρηστών-επισκεπτών να σεβαστούν και να ακολουθήσουν την παρούσα ρήτρα. Μετά την δημιουργία του λογαριασμού, η διαγραφή του δεν είναι δυνατή από τον ίδιο τον χρήστη.

Με την επιβεβαίωση της εγγραφής μέσω του εν λόγω υπερσυνδέσμου, ολοκληρώνεται η διαδικασία εγγραφής.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗΣ

Ο επισκέπτης/χρήστης έχει δικαίωμα να προβάλλει αντιρρήσεις με αίτημα του προς τον ιστότοπο και να ζητήσει την διόρθωση ή διαγραφή των προσωπικών του δεδομένων, καθώς και τη διαγραφή του από μέλος μέσω ενός ηλεκτρονικού μηνύματος στη φόρμα επικοινωνίας του ιστότοπου και σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στους παρόντες όρους – πολιτική απορρήτου.

3. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (ΕΝΑΡΞΗ/ΔΙΑΚΟΠΗ)

Η Εταιρία διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα, και ο χρήστης/επισκέπτης το αποδέχεται, να διακόπτει μόνιμα ή προσωρινά την λειτουργία του ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣμε ή χωρίς προειδοποίηση προς τους χρήστες/μέλη.

4. ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

Κατά καιρούς, η Εταιρία ενδέχεται να προσφέρει δοκιμαστικές Συνδρομές για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, χωρίς πληρωμή ή σε μειωμένη τιμή (μία «Δοκιμή»). Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, να καθορίζει τις προϋποθέσεις για μια dοκιμή και με την επιφύλαξη των ισχυόντων νόμων, να ανακαλεί ή να τροποποιεί μια dοκιμή σε οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση και χωρίς καμία ευθύνη, στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από τους νόμους.

ΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΡΟΥΣ, Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΕΛΗ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.

5. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η εταιρεία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, στα πλαίσια της τεχνολογικού ελέγχου, προκειμένου οι υπηρεσίες, τα περιεχόμενα και οι επιλογές του ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣνα παρέχονται απρόσκοπτα και χωρίς διακοπή. Δεν ευθύνεται όμως στην περίπτωση που για οιονδήποτε λόγο, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, διακοπεί η λειτουργία τουZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣή καθίσταται δυσχερής ή/και αδύνατη η πρόσβαση σε αυτό ή/αν, παρά τα τηρούμενα μέτρα ασφαλείας, εντοπιστούν « ιοί » ή άλλο επιβλαβές λογισμικό και μεταδοθούν στα τερματικά των χρηστών/επισκεπτών, ή αν τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα (hackers) παρέμβουν στο περιεχόμενο και στην λειτουργία του ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣκαθιστώντας δυσχερή την χρήση του ή προκαλώντας προβλήματα στην ορθή λειτουργία αυτού.

6. ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣδεν προέρχονται καθ’ οιονδήποτε τρόπο από την εταιρεία, αντιθέτως δημοσιεύονται και αναρτώνται στο ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣμε πρωτοβουλία και αποκλειστική ευθύνη του εκάστοτε χρήστη/αγγελιοδότη και δεν δύνανται σε καμία περίπτωση να εκληφθούν ως έγκυρες πληροφορίες ή/και συμβουλές ούτε υποκρύπτουν προτροπή της Εταιρείας για την τέλεση συγκεκριμένων πράξεων (π.χ. αγοράς, ενοικιάσεως ακινήτων κ.λπ.). Η Εταιρεία αναλαμβάνει αποκλειστικά και μόνον την συλλογή, γραμματική-συντακτική επεξεργασία και ανάρτηση του περιεχομένου του ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣδεν εγγυάται όμως σε καμία περίπτωση για την ορθότητα, την πληρότητα ή και την διαθεσιμότητα των περιεχομένων, σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών αυτού (ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ). Κατόπιν τούτων ο εκάστοτε χρήστης/επισκέπτης χρησιμοποιεί τις παρεχόμενες υπηρεσίες/πληροφορίες του ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣαποκλειστικά και μόνον με δική του πρωτοβουλία, αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα και την σχετική ευθύνη διασταύρωσης των εν λόγω πληροφοριών.

Η Εταιρεία μπορεί, αλλά δεν έχει καμία υποχρέωση, να παρακολουθεί, ελέγχει ή επεξεργάζεται το περιεχόμενο χρήστη. Σε όλες τις περιπτώσεις, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει ή να απενεργοποιήσει την πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο χρήστη για οποιονδήποτε λόγο, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, του περιεχομένου χρήστη το οποίο, κατά τη διακριτική ευχέρεια της εταιρείας, παραβιάζει τις συμφωνίες. Η Εταιρεία μπορεί να προβεί σε αυτές τις ενέργειες χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση σε εσάς ή οποιοδήποτε τρίτο μέρος. Η αφαίρεση ή απενεργοποίηση της πρόσβασης στο περιεχόμενο χρήστη θα πραγματοποιείται κατά την αποκλειστική διακριτική ευχέρεια της εταιρείας και δεν υπόσχεται να αφαιρέσει ή να απενεργοποιήσει την πρόσβαση σε οποιοδήποτε συγκεκριμένο περιεχόμενο χρήστη.

Η εταιρεία δεν είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο χρήστη, ούτε εγκρίνει οποιαδήποτε άποψη που περιέχεται σε οποιοδήποτε περιεχόμενο χρήστη.

7. ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει αναφορικά με το περιεχόμενο των διαφημίσεων (οιασδήποτε κατηγορίας και μορφής) που αναρτώνται στο ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣκαθώς επίσης και με την επικοινωνία του χρήστη/μέλους με τρίτους που διαφημίζονται στο ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ. Περαιτέρω η εταιρεία δεν ευθύνεται για οιοδήποτε ζήτημα ανακύψει από τυχόν σύναψη πάσης φύσεως εμπορικής συναλλαγής μεταξύ του χρήστη/μέλους και του τρίτου διαφημιζόμενου.

Γενικοί Κανόνες Περιεχομένου Διαφήμισης

Ο διαφημιζόμενος πρέπει να τηρεί τα προβαλλόμενα στη διαφήμιση περιεχόμενα χωρίς να τροποποιεί περιόδους προσφορών, προσφορές προϊόντων ή τιμές που αναφέρει.

Οι διαφημίσεις δεν μπορούν να παραπλανούν τους χρήστες. Η επικοινωνία μηνυμάτων στο περιεχόμενο της διαφήμισης δεν πρέπει να περιέχει δηλώσεις ή οπτικές παραστάσεις, που είτε άμεσα είτε έμμεσα, με υπονοούμενα, με παραλείψεις, με διφορούμενα ή με υπερβολικούς ισχυρισμούς, μπορούν να παραπλανήσουν τον καταναλωτή.

Οι διαφημίσεις δεν μπορούν να συλλέγουν προσωπικά στοιχεία χρηστών του ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ χωρίς αυτοί να το γνωρίζουν και να δίνουν την έγκρισή τους.

Οι διαφημίσεις που συλλέγουν πληροφορίες από τους χρήστες πρέπει να περιλαμβάνουν τους Όρους Χρήσης στο περιεχόμενο των ιστοσελίδων τους.

Οι διαφημίσεις δεν μπορούν να μιμούνται την εμπειρία του χρήστη (userexperience) που τους παρέχει τοZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ. Για παράδειγμα, δεν επιτρέπονται διαφημίσεις που κάνουν χρήση γραφικών και λεκτικών παρόμοιων με αυτών της ιστοσελίδας μας, διότι μπορεί αυτό να αποπροσανατολίσει τη διαδρομή του χρήστη στην πλοήγηση.

Οι διαφημίσεις δεν μπορούν να κάνουν διακρίσεις με βάση τη φυλή, το χρώμα, την εθνική καταγωγή, τη θρησκεία, το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την κατάσταση υγείας ή γενετική κατάσταση αλλά και την οικογενειακή κατάσταση των χρηστών.

Στα διαφημιστικά banners, η ταυτότητα του διαφημιζόμενου πρέπει να είναι εμφανής.

Πολιτική Περιεχομένου Διαφήμισης

Τα παρακάτω θέματα είτε απαγορεύονται ρητά είτε υπόκεινται σε επιμέρους περιορισμούς.

Περιεχόμενο για Ενήλικες / Ακατάλληλο περιεχόμενο

Δεν υποδεχόμαστε διαφημίσεις που οι σελίδες στις οποίες καταλήγουν, περιέχουν ακατάλληλο περιεχόμενο και προωθούν διαδικτυακές και μη συνευρέσεις.

Υποδεχόμαστε διαφημίσεις που αφορούν ιστοσελίδες που προωθούν γνωριμίες, συνοικέσια και αντίστοιχες κοινωνικές σχέσεις και απευθύνονται σε άτομα άνω των 18 ετών, αναφέροντάς το ρητά στους εκάστοτε Όρους Χρήσης. Οι διαφημίσεις αυτές πρέπει να ακολουθούν τις προϋποθέσεις στόχευσης για τις υπηρεσίες γνωριμιών στην ειδική ενότητα της ιστοσελίδας μας ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ/prosopika/

Περιεχόμενο για Ναρκωτικά και Προϊόντα με ναρκωτικές ουσίες

Δεν υποδεχόμαστε διαφημίσεις καθώς και ιστοσελίδες που προωθούν μη νόμιμες ναρκωτικές ουσίες και προϊόντα.

Αλκοόλ

Επιτρέπονται οι διαφημίσεις αλκοολούχων ποτών, με δεδομένο ότι δίνουν έμφαση στη λελογισμένη κατανάλωση και όχι στην κατάχρηση. Συγχρόνως, ακολουθούν πλήρως τις ισχύουσες διατάξεις του ΕΚΔ-Ε.

Ψεύτικα Έγγραφα

Δεν επιτρέπεται καμία διαφήμιση που προωθεί ψεύτικα έγγραφα και πιστοποιήσεις από μη νόμιμους φορείς.

Τυχερά παιχνίδια

Οι διαφημίσεις που προωθούν ή διευκολύνουν τον διαδικτυακό τζόγο, τα παιχνίδια ικανοτήτων ή τις λοταρίες με πραγματικά ή μη χρήματα, συμπεριλαμβανομένων των διαδικτυακών καζίνο, των αθλητικών στοιχημάτων και του πόκερ, επιτρέπονται μόνο όταν αυτές στοχεύουν σε χρήστες 18 ετών και άνω. Αυτό θα πρέπει να αναφέρεται ξεκάθαρα στους Όρους Χρήσης της εκάστοτε ιστοσελίδας.

Παράνομες δραστηριότητες Δεν επιτρέπεται καμία διαφήμιση που να προωθεί παράνομες δραστηριότητες όπως αυτές ορίζονται από τους νόμους του Ελληνικού Κράτους.

Μη διαπιστευμένα Πανεπιστήμια – Κολλέγια

Επιτρέπονται διαφημίσεις, οι οποίες προάγουν υπηρεσίες μόνο από διαπιστευμένα Πανεπιστήμια/Κολλέγια.

Χρηματοοικονομικά και ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες

Οι διαφημίσεις που προωθούν αιτήσεις για πιστωτικές κάρτες ή χρηματοοικονομικές υπηρεσίες από πιστοποιημένα ιδρύματα πρέπει να:

  • περιλαμβάνουν στη σελίδα προορισμού της διαφήμισης μια γνωστοποίηση με επαρκείς πληροφορίες όσον αφορά τα τέλη, όπως τα ετήσια επιτόκια, τις χρεώσεις συναλλαγών και τα επιτόκια, καθώς και τη φυσική ταχυδρομική διεύθυνση της οντότητας που προσφέρει το προϊόν
  • δεν επιτρέπεται να ζητούν απευθείας την υποβολή χρηματοοικονομικών στοιχείων του χρήστη, όπως στοιχείων πιστωτικής κάρτας
  • πρέπει να στοχεύουν σε άτομα 18 ετών και άνω, το οποίο θα αναφέρεται ξεκάθαρα στους Όρους Χρήσης τους.
  • Οι διαφημίσεις που προωθούν ευκαιρίες αύξησης του εισοδήματος των χρηστών πρέπει να περιγράφουν αναλυτικά το σχετικό προϊόν ή επιχειρηματικό μοντέλο και δεν επιτρέπεται να προωθούν επιχειρηματικά μοντέλα που προσφέρουν άμεση κερδοφορία με ελάχιστη επένδυση, συμπεριλαμβανομένων των ευκαιριών πολυεπίπεδου μάρκετινγκ.
  • Οι διαφημίσεις δεν πρέπει να προωθούν χρηματοοικονομικά προϊόντα και υπηρεσίες που συχνά σχετίζονται με παραπλανητικές ή δόλιες πρακτικές προώθησης.

Πολιτικό περιεχόμενο

Επιτρέπονται οι διαφημίσεις που προωθούν πολιτικά μηνύματα με σκοπό την ενημέρωση του κοινού.

Δεν επιτρέπονται διαφημίσεις που το περιεχόμενό τους “εκμεταλλεύεται” κοινωνικά φαινόμενα και καταστάσεις με απώτερο σκοπό τον διχασμό της κοινωνίας αλλά και το οικονομικό κέρδος.

Φάρμακα, Φαρμακεία & Παραφαρμακευτικά προϊόντα

Δεν επιτρέπονται διαφημίσεις που να προωθούν την πώληση συνταγογραφούμενων προϊόντων.

Επιτρέπονται οι διαφημίσεις για προώθηση μη συνταγογραφούμενων προϊόντων όταν αυτά συνοδεύονται με τις σχετικές με τη νομοθεσία πιστοποιήσεις (πχ. επίδειξη έγκρισης από ΕΟΦ).

Επιτρέπονται διαφημίσεις που περιλαμβάνουν παραφαρμακευτικά προϊόντα, βιταμίνες, συμπληρώματα και σχετικούς πωλητές λιανικής εφόσον αυτά συνοδεύονται με τις σχετικές με τη νομοθεσία πιστοποιήσεις.

Αισθητικές επεμβάσεις και απώλεια βάρους

Οι διαφημίσεις που προωθούν προϊόντα και υπηρεσίες απώλειας βάρους καθώς και αισθητικές επεμβάσεις πρέπει να στοχεύουν σε άτομα 18 ετών και άνω, το οποίο θα αναφέρεται στους Όρους Χρήσης της εκάστοτε ιστοσελίδας και να προωθούνται από πιστοποιημένους φορείς (πχ. Ιατρούς, ιατρικά κέντρα & εταιρείες του συγκεκριμένου κλάδου).

Αντισύλληψη

Επιτρέπονται διαφημίσεις αντισύλληψης, καθώς επίσης και διαφημίσεις για προϊόντα, υπηρεσίες και πληροφορίες που σχετίζονται με Σεξουαλικά Μεταδιδόμενα Νοσήματα.

Αστρολογία, μαύρη μαγεία.

Επιτρέπονται διαφημίσεις που περιλαμβάνουν προβολή υπηρεσιών για ζώδια, ωροσκόπιο, φίλτρα και μέντιουμ. Απαγορεύονται διαφημίσεις που περιλαμβάνουν ξόρκια και εξορκισμούς.

Θρησκευτικό περιεχόμενο

Δεν επιτρέπονται διαφημίσεις που χρησιμοποιούν θρησκευτικά σύμβολα, τελετές ή κείμενα που παραπέμπουν σε θρησκευτικές ομάδες ή οργανώσεις.

Προϊόντα καπνού

Διαφημίσεις που προωθούν προϊόντα καπνού ή συναφή προϊόντα που προωθούν το κάπνισμα (πχ. ηλεκτρονικά τσιγάρα & εξαρτήματα αυτών) δεν επιτρέπονται.

Εμπορικά Σήματα

Οι διαφημιζόμενοι φέρουν υπευθυνότητα για την ορθή χρήση των σημάτων τους. Η χρήση σημάτων τρίτων εταιρειών μη εμπλεκόμενων με τη σύμφωνη έγκρισή τους, θεωρείται παράνομη.

Βία

Οποιαδήποτε ιστοσελίδα που προωθεί βία και βασανιστήρια δεν μπορεί να φιλοξενηθεί στην ιστοσελίδα μας.

Όπλα, πυροτεχνήματα και πυροτεχνικές συσκευές

Οι διαφημίσεις δεν επιτρέπεται να προωθούν την πώληση ή χρήση όπλων, πυρομαχικών ή εκρηκτικών. Ο κανόνας αυτός ισχύει και για τις διαφημίσεις εξαρτημάτων τροποποίησης όπλων

Δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε διαφήμιση που προωθεί πυροτεχνήματα/πυροτεχνικές συσκευές.

Κάμερες και εξοπλισμός παρακολούθησης

Επιτρέπονται διαφημίσεις που προωθούν κάμερες και εξοπλισμό παρακολούθησης για νόμιμη χρήση.

Ποιοτικός έλεγχος Διαφημίσεων

Οι Διαφημιζόμενοι που ενδιαφέρονται να συνεργαστούν με το ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ αρχικά έρχονται σε επικοινωνία με το τμήμα διαφήμισης έχοντας στη διάθεσή τους/αποστέλλοντας το υλικό για τη δημιουργία των banner ή τα έτοιμα εικαστικά τους. Ο έλεγχος πραγματοποιείται εντός 48 ωρών και στη συνέχεια το τμήμα Διαφήμισης επικοινωνεί με τη συνεργαζόμενη εταιρεία για τυχόν αλλαγές αλλά και για την ενημέρωση αναφορικά με την εκκίνηση της διαφημιστικής καμπάνιας.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου λαμβάνουμε υπόψη μας την ποιότητα των εικόνων, το περιεχόμενο των κειμένων καθώς και τη σύνδεση της διαφήμισης με σελίδες εκτός του ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ. Στο πλαίσιο αυτό, τo ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ έχει το δικαίωμα να περιορίσει τις εναλλακτικές του διαφημιζόμενου αναφορικά με τα εικαστικά ώστε αυτά να είναι εναρμονισμένα με την υπόλοιπη ιστοσελίδα.

8. ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΧΡΗΣΤΗ

Εάν η εταιρεία ειδοποιηθεί ότι οποιοδήποτε περιεχόμενο παραβιάζει τους παρόντες όρους χρήσης, είναι παράνομο ή παραπλανητικό η εταιρεία μπορεί, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, να λάβει μέτρα χωρίς προηγούμενη κοινοποίηση στον πάροχο του εν λόγω περιεχομένου.

Εάν πιστεύετε ότι οποιοδήποτε περιεχόμενο δεν συμμορφώνεται με τους όρους χρήσης, είναι παράνομο ή παραπλανητικό παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα από τον αντίστοιχο σύνδεσμο που εμφανίζεται σε κάθε σελίδα.

Δεν επιτρέπονται πρακτικές που μπορεί να παραπλανούν, εσκεμμένα ή μη, τους χρήστες ή στρεβλώνουν τη λειτουργικότητα της παρεχόμενης υπηρεσίας. Ενδεικτικά, αλλά χωρίς να περιορίζονται μόνο σε αυτές, δεν επιτρέπονται οι ακόλουθες πρακτικές:

Η δημοσίευση, στον ιστότοπο του ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ, αγγελιών ακινήτων, αυτοκινήτων, εργασίας και άλλων αντικειμένων που δεν είναι πλέον εμπορικά ενεργές.

Η διαγραφή και καταχώρηση εκ νέου αγγελιών στον ιστότοπο του ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ ή ενημέρωση αγγελιών χωρίς πραγματικές αλλαγές προκειμένου να εμφανίζονται με πιο πρόσφατη ημερομηνία.

Η δημοσίευση στον ιστότοπο του ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ, αγγελιών ακινήτων, αυτοκινήτων, εργασίας και άλλων αντικειμένων χωρίς τιμή ή με ψευδή τιμή (πχ 1€)

Η δημοσίευση, στον ιστότοπο του ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ, αγγελιών ακινήτων όπου μεσίτες αποκρύπτουν την ιδιότητα τους και εμφανίζονται ως ιδιώτες.

Η δημοσίευση, στον ιστότοπο του ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ, πολλαπλών αγγελιών του ίδιου ακινήτου στην ίδια ή σε διαφορετικές περιοχές με σκοπό τη μεγαλύτερη γεωγραφική κάλυψη.

Η δημοσίευση, στον ιστότοπο του ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ, του εμπορικού σήματος (logo) του αγγελιοδότη αντί φωτογραφίας αγγελιών ακινήτων, αυτοκινήτων και άλλων αντικειμένων στο προορισμένο πεδίο για δημοσίευση φωτογραφιών.

Η δημοσίευση, στον ιστότοπο του ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ, φωτογραφιών που δεν σχετίζονται με την περιγραφή αγγελίας οποιασδήποτε κατηγορίας.

Εφόσον διασταυρωθεί μετά από έλεγχο κάποια από τις παραπάνω πρακτικές ή κάτι που δεν περιγράφεται εδώ αλλά αποσκοπεί σε παραπλάνηση του χρήστη, η εταιρεία θα αποδημοσιεύει την εν λόγω αγγελία του πελάτη. Εφόσον διαπιστωθεί δεύτερη φορά για τον ίδιο πελάτη, η εταιρεία θα αποδημοσιεύει όλες τις αγγελίες του λογαριασμού του πελάτη για 48 ώρες. Εφόσον διαπιστωθεί τρίτη φορά για τον ίδιο λογαριασμό, η εταιρεία θα αποδημοσιεύει όλες τις αγγελίες του λογαριασμού του πελάτη για 30 ημέρες.

Ειδικότερα η εταιρεία ενημερώνει ότι εφόσον διαπιστωθούν από τα συστήματα ποιότητάς μας ή εφόσον υπάρχει έγγραφη καταγγελία, για πολλαπλές, επαναλαμβανόμενες, μη μοναδιαίες, παραπλανητικές ή μη ενεργές αγγελίες στον λογαριασμό πελατών, διατηρεί το δικαίωμα άμεσης αφαίρεσης των εν λόγω αγγελιών από το ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ.

Επίσης, ο χρήστης θα μπορεί πλέον να σχολιάζει-αναφέρει οτιδήποτε θέλει για οποιαδήποτε αγγελία. Για παράδειγμα θα μπορεί κάποιος να σχολιάζει «Ψεύτικη αγγελία, μή ενεργή αγγελία, λάθος τιμή, η αγγελία ανήκει σε επαγγελματία και όχι σε ιδιώτη κλπ».

Η συγκεκριμένη διαδικασία θα γίνεται είτε είναι συνδεδεμένος ο χρήστης (logged in) είτε απλά περιηγείται ως επισκέπτης. Τα σχόλια θα αποστέλλονται αυτομάτως στο ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ που θα προβαίνει με τη σειρά τους στις απαραίτητες ενέργειες.

9. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου και των υπηρεσιών του ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ, ήτοι ενδεικτικώς και όχι περιοριστικά συμπεριλαμβανομένων, των κειμένων, αγγελιών, φωτογραφιών, σχεδίων, εμπορικών και οικονομικών στοιχείων, προγραμμάτων, πάσης φύσεως αρχείων, σημάτων/λογοτύπων, μορφής (lay-out) του ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ, προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας και ανήκουν αποκλειστικά στην εταιρεία, διατίθενται δε στους χρήστες/επισκέπτες του αυστηρά για προσωπική χρήση. Η εταιρεία πάντοτε στα πλαίσια της καλής πίστης και των οικείων συναλλακτικών ηθών καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που εμφανίζονται κάθε φορά στο ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣνα είναι κατά το δυνατόν ακριβή και αληθή, δεν φέρει όμως καμία ευθύνη για την αξιοπιστία ή πληρότητα τους.

Περαιτέρω απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγής εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του περιεχομένου του ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ. Τυχόν αναπαραγωγή επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου του ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της εταιρείας ή οιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Σε διαφορετική περίπτωση οι ως άνω ενέργειες μπορεί να αποτελέσουν προσβολή των δικαιωμάτων πνευματικής/βιομηχανικής ιδιοκτησίας της εταιρείας, η οποία διατηρεί το δικαίωμα να διεκδικήσει πάσα προκληθείσα εις αυτήν θετική και αποθετική ζημία σύμφωνα με τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας.

Ο χρήστης/επισκέπτης/μέλος αποδέχεται και αναγνωρίζει ότι η εταιρεία έχει την δυνατότητα εμπορικής αξιοποίησης (είτε από την ίδια είτε από τρίτους) του συνόλου των στοιχείων που εμφανίζονται στο ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ. 

Χρήση φωτογραφιών σε αγγελίες: Ο χρήστης/αγγελιοδότης δηλώνει υπεύθυνα ότι οι φωτογραφίες που καταχωρεί στο ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ αποτελούν πνευματική του ιδιοκτησία και σε καμία περίπτωση δεν θίγουν ή/και είναι απαλλαγμένες από οποιοδήποτε δικαίωμα τρίτου. Η εταιρεία ουδεμία ευθύνη έχει αναφορικά με το περιεχόμενο των ανωτέρω φωτογραφιών καθώς επίσης και για οιοδήποτε τυχόν ζήτημα ανακύψει με τις εν λόγω φωτογραφίες.

Περαιτέρω ο χρήστης/αγγελιοδότης αναλαμβάνει την υποχρέωση να καλύψει κάθε ζημία (συμπεριλαμβανομένων και τυχόν εξόδων, δικαστικών ή άλλων) που τυχόν θα υποστεί η εταιρεία από αξιώσεις οιουδήποτε τρίτου, που συνδέονται καθ’ ιονδήποτε τρόπο με την καταχώρηση και προβολή των ανωτέρω φωτογραφιών.

10. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ – ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Ο χρήστης/μέλος αποδέχεται πλήρως και αναντίρρητα το αποκλειστικό δικαίωμα της εταιρείας να διακόψει την χρήση του/των κωδικών πρόσβασης στις υπηρεσίες του ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ και να διακόψει την διάθεση του περιεχομένου και των πληροφοριών του ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ κάθε φορά που θεωρεί αυτή (η εταιρεία) ότι οι χρήστες αυτοί έχουν παραβιάσει του παρόντες όρους.

Συγκεκριμένα ο χρήστης αποδέχεται πλήρως και αναντίρρητα ότι η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα οποτεδήποτε κρίνει, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, ότι το περιεχόμενο μιας αγγελίας/διαφήμισης τυγχάνει, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, παραπλανητικό ή/και παράνομο ή/και ψευδές ή/και προσβλητικό καθώς επίσης και ότι το εν λόγω περιεχόμενο αντίκειται εν γένει στους
παρόντες όρους χρήσης να διακόψει την δημοσίευση και ανάρτησή της στο ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ. Ταυτόχρονα η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μην επιτρέπει στον χρήστη/αγγελιοδότη της εν λόγω αγγελίας να αναρτήσει/δημοσιεύσει μελλοντικά στο ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ άλλες αγγελίες (οιασδήποτε κατηγορίας και με οιοδήποτε περιεχόμενο).

11. ΔΕΣΜΟΙ – LINKS ΜΕ ΑΛΛΑ SITES

Το ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ εμπεριέχει παραπομπές σε διαδικτυακούς τόπους, για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες των οποίων ουδεμία ευθύνη φέρει η εταιρεία, ούτε εγγυάται για την διαρκή και ασφαλή προσβασιμότητά τους. Συνεπώς για οιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη/χρήση των εν λόγω διαδικτυακών τόπων ο χρήστης/επισκέπτης οφείλει να απευθυνθεί απευθείας στα αντίστοιχα websites, τα οποία φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη για την αποκατάσταση του εν λόγω προβλήματος. Η εταιρεία σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή υιοθετεί το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά καθ’ οιονδήποτε τρόπο. Για οιοδήποτε τυχόν πρόβλημα ανακύψει κατά την επίσκεψη των ως άνω διαδικτυακών τόπων αποκλειστικό υπεύθυνος είναι ο εκάστοτε δικαιούχος του τόπου αυτού.

12. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η εταιρεία καλύπτει το σύνολο των προσωπικών δεδομένων και στοιχείων καθώς επίσης και τις προϋποθέσεις συγκέντρωσης, επεξεργασίας και διαχείρισης των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών/χρηστών/μελών του ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ. Σε καμία περίπτωση με την παρούσα δεν καλύπτεται η σχέση μεταξύ των επισκεπτών/χρηστών/μελών από το ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ και οιωνδήποτε υπηρεσιών που δεν υπόκεινται στον έλεγχο/ιδιοκτησία της εταιρείας. Η εταιρεία συλλέγει προσωπικά δεδομένα στο ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ:

Όταν ο επισκέπτης χρήστης εγγράφεται στις υπηρεσίες του

Όταν χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του

Όταν χρησιμοποιεί τις σελίδες του ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣκαι εισέρχεται στα διαφημιστικά (ή πάσης συναφούς υφής) προγράμματα. Κάθε χρήστης υποχρεούται να δηλώνει τα αληθινά και πλήρη στοιχεία του καθώς και να ενημερώνει το ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣγια κάθε αλλαγή παρέχοντας τις απαιτούμενες πληροφορίες που απαιτούνται ώστε τα στοιχεία αυτά να είναι πλήρη, αληθινά και ενημερωμένα.

Ο χρήστης αποδέχεται και συναινεί όπως η εταιρεία, υπό τους όρους των διατάξεων του Ν.2472/1997, όπως έχει τροποποιηθεί από το Ν.3471/2016 και σήμερα ισχύει, θα διατηρεί σε αρχείο και θα επεξεργάζεται τυχόν προσωπικά δεδομένα του (πληροφορίες σχετικές με τον υπολογιστή του καθώς και με τις επισκέψεις του, και τη δραστηριότητά του, σε αυτόν τον ιστότοπο ή σε συνδεόμενες εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένων της δικής του διεύθυνσης IP, της γεωγραφικής του θέσης, του είδους και της έκδοσης του πλοηγού του, του λειτουργικού του συστήματος, της πηγής παραπομπής του, της διάρκειας της επίσκεψής του, των σελίδων που ανέγνωσε και των διαδρόμων πλοήγησης στον ιστότοπο ή σε συνδεόμενες εφαρμογές), τα οποία θα περιέρχονται σε γνώση αυτής (της Εταιρίας) από την επίσκεψη του χρήστη στο ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ με σκοπό:

την εκπλήρωση των όρων και υποχρεώσεων των επιμέρους υπηρεσιών, που παρέχει το ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ στους χρήστες του,

την εν γένει ενημέρωση του χρήστη, την ικανοποίηση των εκάστοτε απαιτήσεων του χρήστη αναφορικά με τις υπηρεσίες που
διατίθενται από και μέσω του ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ,

την ενημέρωση του χρήστη σχετικά με νέες προσφορές, υπηρεσίες, προϊόντα κ.λπ. (ενδεικτικά αναφέρονται αποστολή marketingnewsletters, νέων προσφορών, αγγελιών κ.λπ.),

την εύρυθμη λειτουργία του ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ, κάθε συναφή με τα ανωτέρω ενέργεια.

13. ΠΛΗΡΩΜΗ

Για την δημοσίευση αγγελιών ή/και διακεκριμένων αγγελιών που πραγματοποιούνται στo ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ, η εταιρεία δέχεται πληρωμές και με πιστωτική/χρεωστική κάρτα. Αποδεκτές κάρτες είναι Visa και MasterCard. 

Η χρέωση της πιστωτικής/ χρεωστικής σας κάρτας θα πραγματοποιείται εφόσον προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της. Το ποσό χρέωσης θα πρέπει να είναι διαθέσιμο και θα κρατείται με την επιβεβαίωση της παραγγελίας. Για να πραγματοποιήσετε την αγορά σας μέσω του ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα βρείτε σε αυτήν. Στη φόρμα αγοράς που θα βρείτε, θα πρέπει να συμπληρώσετε τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας. Είστε ο μόνος υπεύθυνος για την ορθή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας και θα πρέπει να είστε δικαιούχος της πιστωτικής κάρτας που χρησιμοποιείτε για την εκάστοτε συναλλαγή. 

Η απόδειξη λιανικής πώλησης θα σας αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας με την ολοκλήρωση της διαδικασίας αγοράς. Εάν επιθυμείτε να ελέγξετε το λογαριασμό σας ως μέλος στο μεταξύ παρακαλούμε επισκεφθείτε το ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ και ελέγξτε τις ενότητες “Ιστορικό συναλλαγών”. 

Κατά την ηλεκτρονική εγγραφή σας για μια Συνδρομή επί πληρωμή, μια Δοκιμή, ένα Προϊόν ή έναν Κωδικό, δίνετε τη συγκατάθεσή σας να αποκτήσετε πρόσβαση αμέσως στην Ειδική υπηρεσία. Εάν εγγραφείτε ηλεκτρονικά για μια Συνδρομή επί πληρωμή ή έναν Κωδικό, μπορείτε να αλλάξετε γνώμη για οποιονδήποτε λόγο ή για κανένα λόγο και θα λάβετε πλήρη επιστροφή όλων των χρημάτων που καταβάλατε, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών (η «Περίοδος υπαναχώρησης»). Οι επιστροφές δεν θα καταβληθούν όμως εάν προσπελάσετε την Υπηρεσία σε οποιαδήποτε στιγμή
κατά την Περίοδο υπαναχώρησης.

14. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ/ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ 

Η εταιρεία, για λόγους ασφαλείας, δεν αποθηκεύει τα στοιχεία καμίας πιστωτικής κάρτας για μελλοντική χρήση, επομένως θα πρέπει να επανεισάγετε τα στοιχεία αυτής κάθε φορά που πραγματοποιείτε αγορά. Με την εισαγωγή των απαιτούμενων από τους όρους χρήσης του ZARPA
ΑΓΓΕΛΙΕΣ στοιχείων της πιστωτικής κάρτας, δηλώνει ρητά ότι έχετε το νόμιμο δικαίωμα χρήσης της εν λόγω πιστωτικής κάρτας.

Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μη νόμιμης χρήσης πιστωτικών καρτών. 

Η παροχή στοιχείων πιστωτικής κάρτας δηλώνει τη συγκατάθεσή σας για χρέωση αυτής με το ποσό της αγοράς που πραγματοποιείτε μέσω του ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ. Σε περίπτωση που η συναλλαγή με την πιστωτική σας κάρτα απορριφθεί για οποιονδήποτε λόγο από την εκδούσα τράπεζα ή το δίκτυο της πιστωτικής κάρτας, ενδεικτικά αναφέρονται λόγοι όπως υπέρβαση του πιστωτικού ορίου ή υποψία απάτης, τότε η αγορά δεν θα εκτελεστεί. 

Οι συναλλαγές με πιστωτική κάρτα θα διεκπεραιώνονται μέσα από την ιστοστελίδατης εταιρείας χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του παρόχου Επεξεργασίας Διαδικτυακών Πληρωμών με τον οποίο είναι συμβεβλημένη η εταιρεία. 

Η εταιρεία δεν ευθύνεται για τη μη πραγματοποίηση χρεώσεων ή δεσμεύσεων ποσών με πιστωτική κάρτα σε περίπτωση υπαιτιότητας του παρόχου Επεξεργασίας Διαδικτυακών Πληρωμών ή του παρόχου Διαδικτυακών Υπηρεσιών (Internet ServiceProvider ή ISP).Ενδεικτικές περιπτώσεις μη
υπαιτιότητας της εταιρείας είναι οι εξής: 

Αστοχία υλικού (hardware) ή λογισμικού (software) του παρόχου Επεξεργασίας Διαδικτυακών Πληρωμών. Σε περίπτωση που ο εξυπηρετητής αιτημάτων του παρόχου Επεξεργασίας Διαδικτυακών Πληρωμών σταματήσει να δουλεύει σύμφωνα με τις προδιαγραφές είτε λόγω αστοχίας υλικού (ενδεικτικά αναφέρονται βλάβη σκληρών δίσκων, απώλεια παροχής ρεύματος, βλάβη κύριας μνήμης) είτε λόγω προβλημάτων λογισμικού, το Μέλος θα θεωρείται από την εταιρεία ότι δεν συμμετέχει στην αγορά. 

Μη ενημέρωση της εταιρείας για ολοκλήρωση της συναλλαγής. Σε περίπτωση που η συναλλαγή χρεωθεί ή δεσμευθεί σε πιστωτική κάρτα, αλλά η εταιρεία δεν ενημερωθεί μέσω αποδεκτών διαδικασιών τότε η εταιρεία θα θεωρήσει ότι το μέλος δεν συμμετέχει στην αγορά. Η αδυναμία ενημέρωσης της εταιρείας μπορεί να υφίσταται με υπαιτιότητα του παρόχου Επεξεργασίας Διαδικτυακών Πληρωμών ή του παρόχου Διαδικτυακών Υπηρεσιών. 

Οι παραπάνω περιπτώσεις είναι ενδεικτικές και δεν αποτελούν εξαντλητική λίστα με όλες τις περιπτώσεις μη υπαιτιότητας της εταιρείας.

15. COOKIES

Η εταιρεία μέσω του ιστότοπου ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί Cookies ως μέρος της διευκόλυνσης αλλά και λειτουργίας των υπηρεσιών του ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ . Τα Cookies είναι μικρά αρχεία (textfiles), τα οποία αποστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη/συνδρομητή, επιτρέποντας σε ιστοσελίδες όπως το ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ, να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να επιτρέπουν τη συλλογή πολλαπλών επιλογών του χρήστη/συνδρομητή και την αναγνώριση χρηστών/συνδρομητών και διευκολύνουν την πρόσβασή τους στo ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ, και επίσης συλλέγουν δεδομένα για τη βελτίωση του περιεχομένου. Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Η εταιρεία χρησιμοποιεί τα Cookies για να
παρέχει στους χρήστες/συνδρομητές πληροφορίες και να διεκπεραιώνει τις υπηρεσίες που παρέχονται μέσω του ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ. 

Τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, δύναται να εμφανίσουν διαφημίσεις της εταιρείας σε ιστότοπους στο διαδίκτυο. 

Τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, δύναται να κάνουν χρήση cookies για την προβολή διαφημίσεων που βασίζονται σε προηγούμενη επίσκεψη του χρήστη στο δικτυακό τόπο της εταιρείας. 

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν την εξαίρεσή τους από τέτοια χρήση των cookies από την Google, εδώ. 

Επισημαίνεται ότι τα Cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα το ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ.

16. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ – ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ

Οι παρόντες όροι ισχύουν εξίσου και προς όφελος της εταιρείας, των θυγατρικών της και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών, διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο και σε περίπτωση που οιοσδήποτε εξ’ αυτών προκύπτει ότι είναι άκυρος ή/και μη εφαρμοστέος έστω και μερικά για οποιονδήποτε λόγο, οι όροι που δεν επηρεάζονται από αυτόν θα εφαρμόζονται και έχουν πλήρη ισχύ.

Για κάθε διαφορά που τυχόν ανακύψει αναφορικά με την λειτουργία και χρήση του ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ, οι καταναλωτές μπορούν σύμφωνα με την σχετική νομοθεσία, να απευθύνονται στον αρμόδιο ελληνικό φορέα Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών που είναι εν προκειμένω ο Συνήγορος του Καταναλωτή, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 144, Αθήνα 11471, Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected], Δικτυακός τόπος: http://www.synigoroskatanaloti.gr, Τηλέφωνο 2106460862

Εφόσον δεν καταστεί δυνατή η συναινετική διευθέτηση αυτής, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια των Χανίων. Για κάθε διαφορά σχετικά με την ερμηνεία και την εφαρμογή των παρόντων όρων και προϋποθέσεων καθώς και για κάθε άλλο ζήτημα σχετικά με την χρήση του ZARPA ΑΓΓΕΛΙΕΣ, εφαρμοστέο είναι το Ελληνικό Δίκαιο.

Για να λάβετε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τους παρόντες όρους μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών της εταιρείας. Βρείτε τους τρόπους επικοινωνίας εδώ.

17. ΧΡΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Σε συνέχεια των όρων χρήσης και της πολιτικής απορρήτου όπως έχουν δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα μας και ισχύουν μέχρι και σήμερα και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι και των παρακάτω, με τη χρήση της συγκεκριμένης υπηρεσίας μας αποδέχεστε επιπλέον ότι:

Είστε άνω των 18 ετών. Αν δεν είστε 18 ετών, δεν έχετε εξουσιοδότηση για τη χρήση αυτής της υπηρεσίας. Αν κατά παρέκκλιση των παραπάνω κάνετε χρήση της υπηρεσίας, η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη ενώ επιφυλάσσεται έναντι των νομικά υπεύθυνων για την αποκατάσταση ζημιάς που τυχόν υποστεί από την παραβίαση των όρων χρήσης της Ιστοσελίδας μας και των υπηρεσιών της αλλά και για κάθε άλλο νόμιμο δικαίωμά της.

Δεν έχετε καταδικαστεί για κακούργημα και δεν επιδιώκετε παραπλανητική χρήση της υπηρεσίας μας.

Με την πρόσβαση σε αυτή την υπηρεσία συμφωνείτε ότι θα χρησιμοποιήσετε με νόμιμο τρόπο οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία παρέχεται σε εσάς από άλλους χρήστες και ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε προσωπικές πληροφορίες τους για οποιονδήποτε τρόπο χωρίς τη ρητή προηγούμενη συγκατάθεση του χρήστη στον οποίο ανήκουν οι πληροφορίες.

Η εταιρεία σε κάθε περίπτωση εφιστά την προσοχή σας πριν την ανταλλαγή προσωπικών πληροφοριών ενώ σας γνωρίζει ότι δεν έχει τη δυνατότητα ούτε και υποχρεούται σε ποινικό ή οποιονδήποτε νομικό έλεγχο των χρηστών αλλά και των πληροφοριών που ανταλλάσσονται μέσω της υπηρεσίας της.