• 10 Νοεμβρίου 2022 09:26
  • Κέντρο πόλης, Χανιά
Δημοφιλή

Χανιά | Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα στην Εθνική λόγω διαγράμμισης του οδοστρώματος – Δείτε πού

  

Με ρυθμίσεις θα διεξάγεται η κυκλοφορία από σήμερα μέχρι και τον Φεβρουάριο στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης από τον Σταλό μέχρι και τα Νωπήγεια, λόγω εργασιών διαγράμμισης του οδοστρώματος.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρεται:

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, η λήψη προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων-εργοταξιακής σήμανσης για την εκτέλεση εργασιών σε τμήματα του Β.Ο.Α.Κ. χωρίς διαχωριστικό στηθαίο στον άξονα, στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «Βελτιώσεις- συντηρήσεις νέας και παλαιάς εθνικής οδού Περιφέρειας Κρήτης για τα έτη 2020-2022.»

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν κατά το χρονικό διάστημα από 10.11.2022 έως και 07.02.2023 και αφορούν στο τμήμα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης από τη χιλιομετρική θέση 7,8 (περιοχή Σταλός) έως και τη χιλιομετρική θέση 31,6 (κόμβος Νωπηγείων) και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας όπου θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγραμμίσεων, τμηματικά και με κατεύθυνση από Ανατολικά προς Δυτικά.

Η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα γίνεται με στένωση λωρίδων κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί , για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων τους και την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία ,να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις και τα σήματα των τροχονόμων και την ειδική σήμανση.

zarpanews.gr

https://www.zarpanews.gr/chania-kykloforiakes-rythmiseis-apo-simera-stin-ethniki-logo-diagrammisis-toy-odostromatos-deite-poy/

Τοποθεσία

Κέντρο πόλης,Χανιά