Αγαπημένος Χανιώτικος καφές εντυπωσιάζει στο 3ημερο Coffee Festival της Κύπρου | Photos

αγαπημένος-χανιώτικος-καφές-εντυπωσ-1299559

Στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λεμεσό, πραγματοποιείται αυτό το τριήμερο (15-17 Οκτωβρίου) το πρώτο Limassol Coffee Festival. Πρόκειται για το πρώτο φεστιβάλ καφέ το οποίο αφορά όχι μόνο τους επαγγελματίες αλλά και τους λάτρεις του καφέ, με εκθέτες από Κύπρο, Ελλάδα, Ρωσία και Ουκρανία.

Μια διεθνής γιορτή για τον καφέ, στην οποία συμμετέχουν πάνω από 20 εκθέτες με μεράκι και καφέδες απ’ όλο τον κόσμο, καβουρδισμένους με διαφορετικό στυλ και άρα διαφορετικό χαρακτήρα, καθώς και 7 πρωταθλητές barista από το εξωτερικό.

Ανάμεσα στους κορυφαίους επαγγελματίες στον χώρο του καφέ, είναι και η Χανιώτικη εταιρία Β. ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ ΑΒΕΕ. Ο γνωστός σε όλους μας καφές Αρχοντάκη με μεγάλη παράδοση, κατέχει ένα από τα πιο εντυπωσιακά περίπτερα του Festival!

Σε αυτό, οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα απολαύσουν παραδοσιακό ελληνικό καφέ Αρχοντάκης στη χόβολη, εσπρέσο Cup, Poem φίλτρου αλλά και εσπρέσο σε single origin επιλογές από Βραζιλία, Κολομβία, Κόστα Ρίκα. Καφέδες φτιαγμένοι με αγάπη, παράδοση και μεράκι σε ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο καφέ. 

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook