Αγάπη, ελπίδα και ανθρωπιά, το μήνυμα του δημάρχου Κισάμου στους δημότες

αγάπη-ελπίδα-και-ανθρωπιά-το-μήνυμα-το-854364

Ευχές για τα Χριστούγεννα απηύθυνε στους δημότες, ο δήμαρχος Κισάμου, Γιώργος Μυλωνάκης. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε την παραμονή της γιορτής, αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες,

Την φετινή χρονιά, το μήνυμα των Χριστουγέννων προβάλει πιο επίκαιρο από ποτέ, καθώς το 2020 υπήρξε μια πραγματικά δύσκολη χρονιά για όλους. Όλοι δοκιμαστήκαμε από την πανδημία, άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο, με τις οικονομικές δυσκολίες που επέφερε αυτή και όλες τις αντίξοες συνθήκες τις οποίες βιώνει η χώρα μας αλλά και όλη η ανθρωπότητα.

Η αγάπη, η ελπίδα και η ανθρωπιά, είναι πολύ σημαντικό τις άγιες τούτες μέρες να είναι οδηγοί μας και το μήνυμα της γέννησης του Θεανθρώπου να φωτίσει και να ζεστάνει τις καρδιές όλων μας. Να αφυπνίσει τα ευγενέστερα αισθήματά μας ώστε με αλληλεγγύη να συμπαρασταθούμε στους λιγότερο ευνοημένους συμπολίτες μας.

Σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες, όπου κυριαρχούν το άγχος,  η αβεβαιότητα, η ανασφάλεια και τα προβλήματα της καθημερινότητας, τα φετινά Χριστούγεννα ευχόμαστε να εκπέμψουν ένα μήνυμα πιο αισιόδοξο για όλους.

Θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε με το να είμαστε κοντά ο ένας στον άλλον, επιστρέφοντας στις ανθρώπινες αξίες και ενισχύοντας τους οικογενειακούς δεσμούς που αφήσαμε να ατονήσουν. Ας προταχθεί η ατομική και συλλογική ευθύνη μας για όλα όσα δεν έγιναν, αλλά και για όσα πρέπει να γίνουν. Ο Δήμος Κισσάμου θα είναι εδώ για κάθε συμπολίτη μας που έχει ανάγκη.

Ευχόμαστε ολόψυχα στον καθένα ξεχωριστά αλλά και στις οικογένειές σας, οι φετινές γιορτές να αποτελέσουν μια αφετηρία πιο εποικοδομητική, γεμάτη υγεία, αγάπη, χαρά, ειρήνη και αισιοδοξία.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook