Αγανακτούν οι αστυνομικοί στο Λασίθι: «Mας στέλνουν… τελευταία στιγμή στα Χανιά, δεν ήξεραν πότε είναι η 17η Νοεμβρίου;»

αγανακτούν-οι-αστυνομικοί-στο-λασίθι-716460

Την αγανάκτησή του για την διαταγή της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, κατά την οποία η Δ.Υ. Λασιθίου καλείται την Τρίτη 17/11 να ενισχύσει την Δ.Α. Χανίων λόγω της επετείου το Πολυτεχνείου, εκφράζει ο Γιώργος Καρτσάκης, Πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου.

Όπως εξήγησε στο Zarpa Radio και την εκπομπή της Ευτυχίας Πενταράκη και του Γιώργου Κολομπάκη, φεύγουν δυνάμεις από το υποστελεχωμένο Λασίθι, ενώ ήδη με δυσχέρεια κυκλοφορούν περιπολικά στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, επισήμανε οτι με αυτή την απόφαση δεν μπορεί να βγει το οικογενειακό πρόγραμμα των αστυνομικών, ενώ οι ίδιοι είναι εκτεθειμένοι στον κορονοϊό, με ρίσκο για τους ίδιους και όλο το νομό, εν μέσω περιορισμού μετακίνησης:

«Οι αστυνομικοί βρίσκονται ξανά στην πρώτη γραμμή χωρίς καμία έμπρακτη επιβράβευση από το κράτος.

Τέτοιες ενισχύσεις δεν χρειάζονται, με τους αστυνομικούς να ειδοποιούνται μόλις σήμερα, χωρίς να ξέρουν καν πόσο θα μείνουν στα Χανιά και πότε θα επιστρέψουν στις οικογένειές τους. Δεν ξέραμε οτι θα έρθει η επέτειος της 17ης Νοεμβρίου; Γιατί ήρθε τελευταία στιγμή αυτή η εντολή; Ούτε για τις ώρες μας έχουν ενημερώσει ούτε για τίποτα.»

Όπως ενημέρωσε, κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και τα Σαββατοκύριακα του Σεπτεμβρίου, όταν 14-18 άτομα από το Λασίθι πήγαιναν για μία μέρα στη μεραρχία στα Χανιά αλλά τελικά κάθονταν μέχρι και τρεις.

Οι αστυνομικοί ζητούν τουλάχιστον να διανυκτερεύσουν εκεί και όχι να γυρίσουν μέσα στη νύχτα στο Λασίθι, αφού μόνο το πήγαινε-έλα θα είναι 8 ώρες… Έτσι, εκφράζουν την ανησυχία τους, αφού από την συμπεριφορά του κράτους νιώθουν οτι είναι αναλώσιμοι.

zarpanews.gr

4 thoughts on “Αγανακτούν οι αστυνομικοί στο Λασίθι: «Mας στέλνουν… τελευταία στιγμή στα Χανιά, δεν ήξεραν πότε είναι η 17η Νοεμβρίου;»

  1. Μα ειστε αναλωσιμοι.. Ειστε τα πιστα σκυλια της καθε κυβερνησης και των αφεντικων! Και ποτε δεν δειξατε το αντιθετο! ΠΟΤΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ! Οποτε αφηστε αυτες τις ανακοινωσουλες γαβ γαβ λουρι κ βολτα στα Χανια.
    Το κρατος ειναι καδος και σας ανακυκλωνει… ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

    1. Εισαι φασίστας ανεραστος και γεμάτος μίσος…. Τι σου φταίνε ρε τα κοπελιά?
      Κάνε λίγο τζογιινγκ η τίποτα άλλο ναεσπάσεις λιγο αλλιώς θα σε χτυπήσει η Κλεισούρα κατακεφαλα.

      1. Τι μου έκανε η αστυνομία? Πλάκα μου κάνεις? Το μακρυ χέρι της καθε κυβέρνησης? Ξυλο σε συνταξιουχους, ξυλο σε φοιτητες, ξυλο σε μαθητές. Διαδηλωνεις επειδη εισαι αριστερός ξυλο. Διαδηλωνεις για τη Μακεδονία ξυλο. Για να μη μιλήσω για τις δολοφονιες… Για να μην πω για τις ακροδεξιές τους τάσεις… Παππάς? Αμπελαλε. ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook