Αγανάκτηση στον Άγιο Σάββα: Κόλλησαν κορονοϊό 15 γιατροί και 4 ασθενείς και… δεν έχει γίνει ακόμα καν απολύμανση!

αγανάκτηση-στον-άγιο-σάββα-κόλλησαν-κ-945760

Θετικοί και τέσσερις ασθενείς! Να μπει σε καραντίνα το νοσοκομείο Άγιος Σάββας ζητούν οι εργαζόμενοι, που συγκεντρώθηκαν στο προαύλιο του νοσοκομείου. «Εάν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα, θα μπουκάρουμε στο υπουργείο Υγείας, δίνουμε περιθώριο μια ημέρα», δηλώνει στο iEidiseis ο πρόεδρος του Σωματείου Κώστας Καταραχιάς.

Οκτώ γιατροί βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, οι οποίοι αργότερα, με την ιχνηλάτηση έγιναν 15, στον Άγιο Σάββα, το μεγαλύτερο αντικαρκινικό νοσοκομείο της χώρας, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ.

Ταυτόχρονα, θετικοί βρέθηκαν και τέσσερις ασθενείς, καθώς και μια τουλάχιστον εργαζόμενη.

Τα κρούσματα βρέθηκαν σε διαφορετικούς χώρους της νέας πτέρυγας, με αποτέλεσμα να υπάρχουν φόβοι για μεγαλύτερη διασπορά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έκλεισε και το τμήμα προσωπικού! Οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν αγανακτισμένοι στο προαύλιο του νοσοκομείου και ζητούν άμεσα μέτρα, καθώς δεν έχει γίνει ακόμα απολύμανση. Ζητούν, μάλιστα, όπως δήλωσε στο iEidiseis o πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Κώστας Καταραχιάς, να κλείσει άμεσα το νοσοκομείο.

«Δίνουμε διορία μιας ημέρας για τη λήψη μέτρων, αλλιώς θα μπουκάρουμε στο υπουργείο Υγείας», προειδοποιεί!

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τις πληροφορίες η Διοίκηση διενεργεί ΕΔΕ σε βλάρος των εργαζομένων για τη διασπορά του ιού.

Πηγή: ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook