Αγανάκτηση στην Καρδίτσα μετά τις καταστροφές: «Δικαστικοί επιμελητές μας μοιράζουν διαταγές πληρωμής»

αγανάκτηση-στην-καρδίτσα-μετά-τις-κατ-1109675

Η Καρδίτσα έχει δεχτεί ανυπολόγιστη ζημιά από την κακοκαιρία του «Ιανού» και την ώρα που πολλοί κάτοικοι έχουν χάσει τα σπίτια και τις περιουσίες τους, δέχονται εξώδικα από επιμελητές.

Συγκεκριμένα, δικαστικοί επιμελητές επιδίδουν διαταγές πληρωμής στους πληγέντες, την στιγμή που περισσότερες από 2.000 επιχειρήσεις υποβάλλουν αρχική αίτηση καταστροφής και παραπάνω από 3.045 κτίρια έχουν υποστεί ζημιές.

Μάλιστα, πολλοί αγανακτισμένοι πολίτες που προσπαθούν να σταθούν ξανά στα πόδια τους, φώναζαν στους επιμελητές, καθώς «ατάραχοι μοίραζαν τα εξώδικα», σημειώνουν κάτοικοι της Καρδίτσας.

«Ντροπή σας, να σας χαίρεται η Καρδίτσα», είναι μία από τις φράσεις που χρησιμοποίησαν εναντίον των επιμελητών.

Επίσης, ένας κάτοικος της περιοχής, μίλησε στον ANT1 και είπε ότι «είμαι ένας από τους χιλιάδες που έχουν καταστραφεί, που προσπαθεί να κρατήσει το μαγαζί του και που έχω τρία παιδιά».

«Έρχεται ο ρουφιάνος του κράτους να μου επιδώσει διαταγή πληρωμής. Ποια ημέρα; Την Παρασκευή που είναι η επιχείρησή μου μέσα στις λάσπες. Δεν πρέπει το κράτος να μας βλέπει σαν ένα ΑΦΜ. Είμαι με το κεφάλι στα γόνατα και βλέπω αυτόν τον άνθρωπο να έρχεται ατάραχος. Εδώ μιλάμε για αναλγησία, για ένα κράτος μηδενικό», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook