Αγανάκτηση αγροτών για την αδεσποτία: «Να μπει τέλος στην ασυδοσία κάποιων κτηνοτρόφων» – Σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια Χανίων

αγανάκτηση-αγροτών-για-την-αδεσποτία-1804185

Ο «Σύλλογος Αδεσποτίας Ν. Χανίων», μετά τη θετική ανταπόκριση του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ.Νίκο Καλογερή στο αίτημα του, σας προσκαλεί την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023 στις 12:00 στην αντιπερειφέρεια Χανίων σε συνάντηση-συζήτηση για το «εκρηκτικό» πρόβλημα της αδεσποτίας σε πανελλαδικό και τοπικό επίπεδο, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που υπογράφει η πρόεδρος, Μαρία Κλειδουχάκη.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για  πρόσφατο απειλητικό συμβάν εις βάρος μέλους του συλλόγου μας, το οποίο ‘’τόλμησε’’ να προστατεύσει την περιουσία του και τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής από αυτούς που νομίζουν ότι μπορούν να υποκαθιστούν την Ελληνική Πολιτεία στην Ελληνική ύπαιθρο.

Ζητάμε την ουσιαστική παρεμβασή σας για την προστασία των βιοπαλαιστών της υπαίθρου ώστε να εφαρμοστεί ο νόμος απαρέγκλιτα και επιπλέον να τροποποιηθεί στα αναγκαία σημεία του ώστε να λειτουργεί πιο ουσιαστικά και αποτελεσματικά.

Οι ανεξέλεγκτες αγροζημιές προκαλούν τη δίκαιη αγανάκτηση των αγροτών μας. Είμαστε αποφασισμένοι να θέσουμε με θεσμικό τρόπο τέρμα στην παρανομία και ασυδοσία του μικρού ποσοστού κτηνοτρόφων, οι οποίοι δεν σέβονται τον κόπο μας και επιδιώκουν τη διαρκή αναταραχή και οπισθοδρόμηση στην Ελληνική ύπαιθρο.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook