Αφροδίτη στον Ταύρο: Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο

αφροδίτη-στον-ταύρο-ποια-ζώδια-επηρεά-1615771

Από τις 17 Μαρτίου έως τις 14 Απριλίου η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, των σχέσεων και των οικονομικών θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, το οποίο μάλιστα κυβερνά. Οι ημέρες αυτής της όψης αναμένονται ερωτικές, όμορφες και γλυκές, καθώς η Αφροδίτη στον Ταύρο μάς υπενθυμίζει ότι ο έρωτας πρέπει να βιώνεται με όλες τις αισθήσεις.

Και μπορεί να μην βιώσουν όλα τα ζώδια τόσο θετικά αυτή την όψη, υπάρχουν όμως 3 που θα δουν τα πράγματα να αλλάζουν προς το καλύτερο. Διαβάστε παρακάτω ποια είναι:

Ταύρος

Ήταν φυσικό αφού η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Ταύρων αυτό να ευνοείται και περισσότερο. Από σήμερα που ο κυβερνήτης – πλανήτης σας περνά στο δικό σας ζώδιο ξεκινά μια πολύ όμορφη εποχή για τα ερωτικά σας. Η σχέση σας περνά σε ένα καλύτερο στάδιο, ενώ αν δεν έχετε σχέση αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος να δημιουργήσετε μία. Η εποχή ενδείκνυται για φλερτ και γνωριμίες, ενώ νιώθετε την ανάγκη να αφήσετε για λίγο στην άκρη την καθημερινότητα και τις ανησυχίες της και να περάσετε καλά. Τώρα μπορείτε να το κάνετε.

Σκορπιός

Μια από τις καλύτερες περιόδους της χρονιάς είναι αυτή που ξεκινά σήμερα για τα αισθηματικά σας. Ο ορίζοντας ξεκαθαρίζει, ενώ η Αφροδίτη στον Ταύρο αναμένεται να σας χαρίσει μερικές από τις πιο όμορφες ερωτικές στιγμές. Οι υποχωρήσεις θα γίνονται πιο εύκολα, ενώ και εσείς και το ταίρι σας θα είστε πιο πρόθυμοι να ακούσετε ο ένας τον άλλο και να λύσετε τα προβλήματά σας.

Αιγόκερως

Έντονα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια με την Αφροδίτη στον Ταύρο και τη Σελήνη στο ζώδιό σας. Τώρα δημιουργούνται οι ιδανικές συνθήκες για να κατανοήσετε πού ανήκει η καρδιά σας και τα θέλω σας. Παράλληλα, ευνοείται το φλερτ και η δυνατότητα να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Όπως και να έχει ετοιμαστείτε για πολύ όμορφες στιγμές.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook