Αφροδίτη Λιάντου: Η Μυρτάλη αποχαιρετά τον ρόλο της στη «Γη της ελιάς» – «Ένα υπέροχο ταξίδι τελείωσε»

αφροδίτη-λιάντου-η-μυρτάλη-αποχαιρετ-1698607

Το τέλος της Μυρτάλης στο επεισόδιο της Παρασκευής έκανε τους fans της «Γης της ελιάς» να δακρύσουν. Κανείς δεν περίμενε ότι η κοπέλα που μας συστήθηκε πριν από δύο χρόνια περίπου θα κατέληγε τόσο τραγικά από τα χέρια του Αλέξη.

Τον δρόμο της Μυρτάλης θα ακολουθήσει στο σημερινό επεισόδιο και ο δολοφόνος της, ο οποίος θα αυτοκτονήσει στο κελί του, γράφοντας έτσι τον επίλογο ενός καταδικασμένου love story.

Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης, οι δύο νεαροί ηθοποιοί που υποδύθηκαν τους «καταραμένους εραστές» της «Γης της ελιάς», είχαν προαναγγείλει την έξοδό τους από την δημοφιλή σειρά πριν από το τέλος της δεύτερης σεζόν.

Ο λόγος, όπως εξήγησε σε συνέντευξή της η κόρη της Εβελίνας Παπούλια και του Γιώργου Λιάντου, είναι ότι θέλουν να περνούν περισσότερο χρόνο στην Αθήνα -τα γυρίσματα της «Γης της ελιάς» γίνονται κατά κύριο λόγο στην Κύπρο- για να διευρύνουν τους καλλιτεχνικούς, και όχι μόνο, ορίζοντές τους.

Αντί για τελευταία υπόκλιση, η ηθοποιός που δικαίωσε απόλυτα την επιλογή του Ανδρέα Γεωργίου, του δημιουργού της σειράς, έκανε μια ανάρτηση πριν από λίγες ώρα αποχαιρετώντας τον ρόλο που τη σημάδεψε, τους συνεργάτες της και το κοινό. Και φυσικά, πρώτον από όλους ευχαρίστησε τον σύντροφό της Αλέξανδρο Σκουρλέτη.

«Ένα υπέροχο ταξίδι μόλις τελείωσε! Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον @alexandros_skourletis για την υπέροχη συνεργασία! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σκηνοθέτη μας @konstantinoschristodoulides για την τόσο ωραία δουλειά που έκανε. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της @make_it_productions, τη Βάνα Δημητρίου και τον @georgiou82 για την ευκαιρία και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.

Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μου στείλατε αυτά τα υπέροχα μηνύματα!».

Η ανάρτηση της Αφροδίτης Λιάντου για τη λήξη της συνεργασίας της με τη «Γη της ελιάς»:

 

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook